SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Suositellut reititinasetukset Bose Wi-Fi -tuotteille

Reitittimen määritykset voivat rajoittaa verkkoliikennettä, mikä voi aiheuttaa verkko- tai sovellusongelmia. Jos verkossa ilmenee ongelmia, kokeile näitä asetuksia, jotta saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn Bose-tuotteellasi.

Etsi ja säädä reitittimen asetusvalikosta seuraavat asetukset seuraavasti:

Huomautus: Ennen kuin teet muutoksia, älä   määritä nykyisiä asetuksia, jos sinun on palautettava muutokset, jotka eivät onnistu.

Suositellut reitittimen asetukset Bose produc tcompatibility -tuotteen kanssa

1. UPnP: Ota käyttöön
  2. Monilähetys: Ota käyttöön
  3. IGMP: Ota käyttöön
  4. Langaton eristys: Pois käytöstä
  5. IGMP-välityspalvelin: Pois käytöstä
  6. IGMP-urkinta: Pois käytöstä
  7. Wi-Fi-radio tai radiotila: Yhdistetty tai B/G/N
  8. Hiiviskelytila: Pois käytöstä
  9. MAC-suodatus-/käytönvalvonta: Poista käytöstä tai lisää Bose-järjestelmän MAC-osoite sallittujen laitteiden luetteloon
  10. WPS: Pois käytöstä
  11. WAN-verkon IP-esto: Pois käytöstä

Suositellut reitittimen asetukset Bose produc tperformance -tuotteen käyttöä varten

1. Langaton kanava: Kiinteä (valitse tietty kanava); automaattista kanavan valintaa ei suositella

Wi-Fi-standardi käyttää 11 kanavaa. Parhaan kanavan valitseminen saattaa edellyttää kokeilua ja virheitä. Valitse kanava 1 tai 11 ja tarkkaile järjestelmää, jotta näet, parantaako suorituskyky suorituskykyä. Jos se ei toimi, kokeile muita kanavia, kunnes suorituskyky paranee

2. Suojaustyyppi: WPA-2(PSK) AES-salauksella

Joissakin reitittimissä on WPA (TKIP)/WPA-2 (AES) -suojaustila, joka on yhteensopiva vanhempien tuotteiden kanssa. Valitse WPA-2 vain, jos mikään verkkolaite ei ole riippuvainen WPA- tai mixed-tilasta. Jos et ole varma, vaikuttaako ongelma muihin verkkolaitteisiin, huomioi nykyinen suojausasetus, vaihda WPA-2-suojaukseen ja kokeile kaikkia muita verkkolaitteita. Palaa tarvittaessa edelliseen suojausasetukseen

3. WMM: Pois käytöstä

Tämä asetus on tarkoitettu suoratoistopalvelujen optimointiin, mutta se antaa yleensä etusijan äänen tai videon suoratoistolle, mikä voi heikentää äänen suoratoistoa tai varata kaistanleveyttä ääni- tai videolaitteille, vaikka ne eivät olisi käytössä. Vaikka WMM on suositeltavaa poistaa käytöstä, joissakin reitittimissä WMM-ominaisuuden käyttöönotto parantaa suorituskykyä. Jos WMM on poistettu käytöstä reitittimessä ja Bose-tuotteessa ilmenee ongelmia, ota WMM käyttöön ja tarkista, onko ongelma parantunut

4. Dual-Band (2.4 GHz ja 5 GHz) SSID: Nimeä molemmat eri tavalla.

Jos reitittimet lähettävät useampaa kuin yhtä verkkoa, nimeä verkot selkeästi. Jos verkossasi on sama nimi, verkossa olevat tuotteet eivät välttämättä tiedä eroa identtisiin nimiin. Thi -skannaus katkaisee ja muodostaa yhteyden ajoittain yrittäessään vaihtaa verkkojen välillä. Voit estää tämän esimerkiksi , jos reititin tarjoaa sa 2.4 GHz -verkon ja 5 GHz -verkon, nimeämään yhden MyNetwork2.4-verkon ja toisen MyNetwork5.0-verkon.