SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

IP-osoitteen määrittäminen

IP-osoite on joukko numeroita, joita laite käyttää verkossa kommunikoimiseen. Tämä osoite voi olla hyödyllinen lisäasennuksessa tai vianmäärityksessä.

Määritä järjestelmän IP-osoite jollakin seuraavista tavoista:

SoundTouch-sovelluksella

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta
  2. Valitse Asetukset ja sitten tietoja
  3. Valitse haluamasi järjestelmä
  4. Kopioi kaiuttimen tiedot -näytössä IP -osoitteen otsikon alapuolella oleva numero

Mac- tai PC-tietokoneen käyttäminen

1. Käynnistä pääte (Mac) tai komentokehote (Windows) tietokoneessa, joka on liitetty samaan verkkoon kuin järjestelmä
  2. Kirjoita komento arp –A , jos haluat näyttää luettelon verkon IP-osoitteista ja niihin liittyvistä MAC-osoitteista
  3. Tunnista järjestelmä sen MAC-osoitteen perusteella ja kopioi siihen liittyvä IP-osoite. Jos näkyvissä on kaksi IP-osoitetta, kopioi molemmat
    Vinkki: Vaikka Bose MAC -osoitteelle ei ole määritetty muotoa, joidenkin yleisten osoitteiden alussa on 00-0C-8A tai 08-DF-1F (sarja I), 08-DF-1F (sarja II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Tai 54-4A-16 (III-sarja)

Reitittimen asetusvalikon käyttäminen

1. Kirjaudu reitittimen asetusvalikkoon
  2. Siirry IP-osoitetaulukkoon
  3. Tunnista järjestelmä sen MAC-osoitteen perusteella ja kopioi siihen liittyvä IP-osoite. Jos näkyvissä on kaksi IP-osoitetta, kopioi molemmat
    Vinkki: Vaikka Bose MAC -osoitteelle ei ole määritetty muotoa, joidenkin yleisten osoitteiden alussa on 00-0C-8A tai 08-DF-1F (sarja I), 08-DF-1F (sarja II), D0-39-72, 5C-31-3E, 6C-EC-EB, Tai 54-4A-16 (III-sarja)