ITunes-musiikkikirjaston sijainnin luominen tai valitseminen

Voit kertoa iTunesille, mihin musiikki on tallennettu tietokoneellasi. Näin iTunes löytää musiikkisi, jonka voit linkittää SoundTouch-tiliisi.

Luo tai valitse iTunes-musiikkikirjaston kansio:

Voit luoda iTunes-musiikkikirjaston tai muuttaa sen sijaintia seuraavasti:
  1. Jos iTunes on auki, sulje iTunes
  2. Avaa iTunes Create / Change Library (iTunes Luo / muuta kirjastoa) -kehote

1. Pidä Windowsissa Shift-näppäintä painettuna ja avaa iTunes (pidä Shift-näppäintä painettuna, kunnes ponnahdusikkuna tulee näkyviin)

2. Pidä Macissa Option-näppäintä painettuna ja avaa iTunes (jatka vaihtoehdon pitämistä painettuna, kunnes ponnahdusikkuna tulee näkyviin

3. Luo tai muuta iTunes-kirjaston sijaintia

1. Jos kirjastoa ei ole vielä määritetty, valitse Luo kirjasto ja valitse kirjaston sijainti näytön ohjeiden mukaisesti
    2. Jos kirjasto on jo määritetty, valitse Valitse kirjasto ja valitse kirjaston sijainti