IHeartRadio-tilin lisääminen

Voit lisätä Bose-tiliisi musiikkipalveluita, joiden avulla voit käyttää suoratoistosisältöä. (Huomautus: Music services vary by region.)

IHeartRadio-tilin lisääminen:

IHeartRadio on käyttäjien käytettävissä Yhdysvalloissa.
  1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemmalla ylhäällä oleva valikkokuvake

2. Valitse Lisää palvelu

3. Valitse iHeartRadio:

• Jos haluat kirjautua olemassa olevalle iHeartRadio-tilille, kirjoita tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse LISÄÄ TILI
    • Jos haluat kirjautua aiemmin luotuun tiliin iHeartRadio-tilin linke dto Facebook-kirjautuminen, valitse FACEBOOK -kuvakkeella VARUSTETTU LOG i Nbutton ja anna tilin tunnistetiedot*
    • Jos haluat luoda uuden tilin, valitse LUO IHEARTRADIO ACCHOUN ja anna uudet tilitiedot*

*Voit lisätä olemassa olevia iHeartRadio-tilejä, jotka on linkitetty Facebook-sisäänkirjautumiseen. Et kuitenkaan voi luoda uusia tilejä, joilla on Facebook-kirjautuminen SoundTouch-sovelluksesta. Jos haluat luoda uuden tilin, jossa on Facebook-kirjautuminen, luo tili iHeartRadio-sovelluksella tai -verkkosivustolla. Kun olet luonut tilin, voit kirjautua kyseiselle tilille SoundTouch-sovelluksessa.