Videokuvan erottelukyvyn asettaminen

Järjestelmän videotarkkuutta voi säätää. Näin saat parhaan kuvanlaadun, kun Bose-järjestelmäsi tarkkuus vastaa TV:n tarkkuutta.

Videotarkkuuden määrittäminen:

Videotarkkuus -asetuksella voit ottaa  evide-kuvan konsolista TV  :n ääniin. (Huomautus: Tämä asetus ei ole käytettävissä toistettaessa 3D-sisältöä.)

Videotarkkuuden määrittäminen järjestelmävalikosta

1. Paina kaukosäätimen More (Lisää) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Vieritä oikealle ja valitse Asetuksetja paina sitten OK -painiketta
  3. Selaa alaspäin kohtaan Videolähtö
  4. Selaa vasemmalle tai oikealle t osselect  aresolution (atarkkuus)
  5. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.

Videotarkkuuden määrittäminen järjestelmäkonsolista

1. Power on your system
  2.  Paina järjestelmän konsolin Setup (Asetukset) -painiketta, kunnes konsolin LED-valo syttyy
  3. Paina Source -painiketta, kun et oscroll-painiketta videotarkkuusasetusten läpi . Konsolin valo näyttää valitun asetuksen:
    • 480p: Palaa keltaisena
    • 720p: Palaa punaisena
    • 1080i: Vilkkuu punaisena
    • 1080p: Thi setin gvoidaan valita vain järjestelmävalikosta (katso edellä olevat ohjeet)
  4.   Poistu painamalla Setup (Asetukset) -painiketta.