Näyttöön tulee viesti "System is playing another source" (järjestelmä toistaa toista lähdettä)

Tämä viesti voi tulla näkyviin, jos liitetyn SoundTouch-sovittimen kanssa on ongelmia. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Määritä SoundTouch-lähde liitetyssä järjestelmässä.

Jos SoundTouch-sovitin on määritetty muodostamaan yhteys verkkoon, mutta asetuksia ei ole määritetty liitetyssä järjestelmässä, tämä viesti tulee näkyviin. Paina järjestelmäkonsolin Setup -painiketta ja valitse sitten kaukosäätimen avulla Network setup. Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.