SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Järjestelmien ryhmittäminen

Jos sinulla on vähintään kaksi kaiutinta, voit luoda kaiutinryhmiä. Tämä on kätevää, jos haluat, että useat kaiuttimet toistavat samaa ääntä yhdessä.

Tässä on joitakin asioita, jotka haluat tietää ryhmistä.

I fyou hav emont SoundTouch Systems, voit liittyä kaksi tai useampia järjestelmiä muodostaa ryhmä järjestelmiä, jotka pelaavat samaa sisältöä: Seuraavassa on joitakin asioita, jotka on hyvä tietää:
  • Järjestelmässä voi olla useita järjestelmäryhmiä
  • Jokaisella ryhmällä on isäntäjärjestelmä, joka palvelee ryhmän vierasjärjestelmien sisältöä
  • SoundTouch-sovelluksessa isäntäjärjestelmä näkyy luettelossa ensimmäisenä, ja sen jälkeen näkyy ryhmiteltyjen järjestelmien määrä (eli Keittiö+2)
  • Isäntäjärjestelmän virran katkaiseminen järjestelmän ryhmän käännökset
  • Vierasjärjestelmän poistaminen käytöstä poistaa kyseisen järjestelmän ryhmästä; muut järjestelmät pysyvät ryhmiteltyinä
  • Esiasetukset jaetaan ryhmän kesken
  • voit lähettää audi -äänen isäntäjärjestelmään  uudelleen AUX- tai Bluetooth-ääniliitännän kautta. (AirPlay-ääntä  ei voi lähettää uudelleen.) Seuraavassa on joitakin tietoja äänen uudelleenlähetyksistä:
    • Bluetooth-ääntä voidaan toistaa grou pas pitkä a sisännän järjestelmässä on Bluetooth. Ryhmän vierasjärjestelmissä ei tarvita Bluetooth-yhteyttä lähetettävän Bluetooth-virran vastaanottamiseen
    • Ääni laitteista, jotka on liitetty isäntäjärjestelmään SoundTouch-toiminnolla, voidaan lähettää uudelleen ryhmään. Esimerkiksi SoundTouch-järjestelmän AUX-tuloon liitetyn laitteen ääntä voi lähettää uudelleen ryhmän muihin kaiuttimiin
    • Tuotteet, joihin SoundTouch on liitetty sovittimella , johon on liitetty Bose lin kjack (esim. Wave-jalustalla tai  SoundTouch-sovittimilla kotiteatterijärjestelmiin) voi vastaanottaa, mutta ei voi toistaa ääntä niihin kytkettämistään laitteista

Toistaminen kahden tai useamman SoundTouch-järjestelmän avulla:

1. Aloita toisto ryhmitetyssä järjestelmässä

2. Avaa järjestelmäpaneeli napauttamalla järjestelmän nimeä sovelluksen alaosaa

System panel

3. Voit toistaa kaikissa järjestelmissä napauttamalla PLAY ALL(TOISTA KAIKKI) -painiketta. Voit myös toistaa tiettyjä järjestelmiä vierittämällä alaspäin ja napauttamalla haluamiesi järjestelmien vieressä olevaa + -merkkiä

4. Voit lisätä tai vähentää ryhmän äänenvoimakkuutta ryhmän nimen alla olevan äänenvoimakkuuden liukusäätimen avulla. Voit myös säätää järjestelmän tilavuutta käyttämällä järjestelmän nimen alapuolella olevaa e-volume-liukusäädintä

Group volume controls

Järjestelmän poistaminen ryhmästä:

1. Avaa ryhmäpaneeli napauttamalla ryhmän nimeä sovelluksen alareunaa kohti
  2. Selaa alaspäin ja napauta järjestelmää, jonka haluat poistaa ryhmästä: Kun ryhmittely on käytössä, järjestelmän nimen vieressä näkyy valintamerkki. Kun ryhmittely poistetaan, järjestelmän nimen vieressä näkyy +.

SoundTouch group options