SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Musiikkikirjaston kappaleet ohita tai toistetaan ajoittain

Jos musiikkikirjastosi kappaleet eivät tosoida kunnolla (esim. ohita, ritisemällä tai leikkaa sisään ja ulos) kokeile seuraavia asioita:

Tarkista, käyttävätkö muut verkon laitteet liikaa kaistanleveyttä.

Kun laite on aktiivinen verkossa, se käyttää reitittimen käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Jotkin tehtävät käyttävät enemmän kaistanleveyttä kuin toiset, kuten videon suoratoisto, pelaaminen, videopuhelut ja tietojen varmuuskopiointi Jos laitteet suorittavat näitä tehtäviä, kaistanleveys voi pienentyä muissa laitteissa. Katkaise virta laitteesta tai sovelluksesta, joka saattaa käyttää paljon kaistanleveyttä, ja tarkista, paraneeko suorituskyky. Jos mahdollista, liitä suuren kaistanleveyden laitteet verkkoon Wi-Fi-yhteyden sijasta Ethernet-kaapelilla. Tämä vapauttaa langatonta kaistanleveyttä laitteille, jotka on yhdistettävä langattomasti.

Jos äänitiedostot ovat häviöttömiä, varmista, että tiedoston näytteenottotaajuus on enintään 96 kHz.

Häviöttömien äänitiedostojen toisto käyttää enemmän kaistanleveyttä kuin muut tiedostotyypit. Kaistanleveyden käytön rajoittamiseksi tuetaan häviöttömiä tiedostotyyppejä, joiden näytetaajuus on enintään 96 kHz. Tiedostot, joiden näytenopeus on suurempi, on muunnettava tai ladattava toisessa muodossa.Lisätietoja tiedostojen yhteensopivuudesta on SoundTouch-sovelluksen teknisissä tiedoissa.

Jos Play Everywhere (Toista kaikkialla) -tila on käytössä, poista tämä tila käytöstä ja toista ääntä yhden järjestelmän kautta.

Käytössä oleva reititin ei ehkä tue sen kautta siirrettävien äänitietojen määrää, kun ääntä toistetaan useissa järjestelmissä. Valitse yksi järjestelmä, jos haluat toistaa haluamasi äänilähteen.

Liitä laite reitittimeen Ethernet-kaapelilla.

Jos laite toimii käytettäessä kiinteää verkkoyhteyttä, ongelma liittyy langattoman verkon kokoonpanoon. Jos et tarvitse langatonta yhteyttä, voit käyttää kiinteää yhteyttä. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)