SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

SoundTouch-järjestelmän lisääminen verkkoon tilillesi

Jos SoundTouch-järjestelmä on liitetty verkkoon, mutta sitä ei ole yhdistetty tiliisi, voit lisätä sen tilillesi. Näin voit käyttää SoundTouch-sovelluksen lisätoimintoja ja ryhmitellä järjestelmän muiden SoundTouch-järjestelmien kanssa tilillesi.

Lisää SoundTouch-järjestelmä, joka on jo liitetty toiseen verkkoon, seuraavasti:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemmalla ylhäällä oleva valikkokuvake

Menu icon in the upper left

2. Valitse Add or ReConnect Speaker (Lisää tai yhdistä kaiutin uudelleen)

3. Valitse kaiutin on jo yhdistetty verkkoon ja odota, kun sovellus etsii järjestelmiä

4. Valitse MÄÄRIT. JÄRJESTELMÄN vieressä OLEVA SET UP THIS SYSTEM (MÄÄRITÄ TÄMÄ JÄRJESTELMÄ) ja noudata sovelluksen ohjeita (Huomautus: Jos järjestelmä ei ole näkyvissä, voit etsiä järjestelmiä uudelleen VALITSEMALLA PÄIVITÄ LUETTELO

SoundTouch systems found screen