Näyttöön tulee viesti "uusi verkkoliitäntä havaittu"

Mac-käyttäjät voivat nähdä tämän viestin, jos tietokone havaitsee Bose-järjestelmän ennen Bose-sovelluksen käyttöä. Jos näin käy, kokeile seuraavaa:

Suorita asennus loppuun vaihtoehtoisella asennustavalla.

macOS network interface prompt

Mac-käyttäjät voivat saada tämän viestin, kun järjestelmä liitetään tietokoneeseen USB:n kautta, koska sen Wi-Fi-verkkotoiminnot on tunnistettu, ennen kuin sovellus näkee järjestelmän. Jos näin käy, yksinkertaisin ratkaisu on suorittaa asennus mobiililaitteella, jos se on käytettävissä.

Jos näin ei ole, määritä verkkoliitäntä, avaa SoundTouch-sovellus ja yritä määrittää asetukset normaalisti. Jos asennus epäonnistuu, kokeile vaihtoehtoista määritystapaa. Lisätietoja on kohdassa yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon.