SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Yhteyttä Bose-tuotteen sisäiseen asennusverkkoon ei voi muodostaa

Bosen langattomassa tuotteessa on sisäinen Wi-Fi-verkko, jota käytetään järjestelmän asennuksessa. Jos laitetta, jota käytetään laitteen asetusten määrittämiseen, ei voi yhdistää verkkoon tai löytää sitä, kokeile seuraavia toimia:

Katkaise laitteesta Wi-Fi-yhteys ja kytke se uudelleen.

Siirry Bose-sovelluksen käyttämässä laitteessa Wi-Fi-asetuksiin ja poista Wi-Fi käytöstä ja käynnistä se uudelleen

Odota 20 sekuntia ja päivitä sitten verkkoluettelo laitteen Wi-Fi-asetuksista.

Jos käytät vaihtoehtoista asennusmenetelmää, laite ei ehkä tunnista Bose-verkkoa. Odota 20 sekuntia, päivitä verkkoluettelo laitteen Wi-Fi-asetuksista, etsi ja valitse Bose-verkko.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä uudelleen laite, jota käytetään yhteyden muodostamisessa Bose-järjestelmään.

Elektroniikka, kuten älypuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet, on ehkä käynnistettävä uudelleen ajoittain pienten käsittelyvirheiden korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä kääntämällä laitetta ja poistamalla akku mahdollisuuksien mukaan 15 sekunniksi. Käynnistä sitten laite ja yritä uudelleen.

Android-laitteet: Siirry laitteen Wi-Fi-asetuksiin ja poista älykäs tai automaattinen verkkokytkentä käytöstä.

Joissakin Android-laitteissa on ominaisuus, joka estää laitetta muodostamasta yhteyttä verkkoon, jossa ei ole Internet-yhteyttä. Tämä voi estää laitetta muodostamasta yhteyttä Bose-tuotteen asennusverkkoon. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä siirtymällä laitteen Wi-Fi-asetuksiin, valitsemalla Lisäasetukset ja poistamalla valinnan Smart Network Switch - tai Auto Network Switch-valintaruudusta. (Huomautus: Jotkin laitteet saattavat viitata tähän ominaisuuteen eri nimellä.)

Android-laitteet: Valitse Wi-Fi-asetukset ja valitse Bosen langaton verkko.

Laite ei siirry automaattisesti Bose-tuotteen sisäiseen asennusverkkoon. Siirry laitteen Wi-Fi-asetuksiin napauttamalla Bose-verkon nimeä.

Yritä muodostaa yhteys laitteen sisäiseen asennusverkkoon manuaalisella liitännällä.

Mobiililaitteessa voi olla vain tietty määrä käytettävissä olevia verkkoja. Yritä lisätä uusi verkkoyhteys manuaalisesti:  Anna pyydettäessä verkon nimi Bose SoundTouch Wi-Fi Network.

Poista Wi-Fi Assist käytöstä iOS-laitteissa.

Jos laite ei saa yhteyttä Bose-tuotteen asennusverkkoon, siirry Laiteasetuksiin ja valitse mobiililaite ja ddisable Wi-Fi Assist.  Muodosta sitten yhteys napauttamalla Bose-verkon nimeä. (Huomautus: Wi-Fi Assist on saatavilla iOS 9:ssä ja sitä uudemmissa versioissa.)

Tarkista, että Bose-sovellusta käyttävä laite on lähellä Bose-tuotettasi.

Pidä laite lähellä Bose-tuotettasi ja varmista  , että se on laitteen Wi-Fi-verkon ja kabroadcaste dby -laitteen toiminta-alueella

Jos et voi muodostaa Wi-Fi-yhteyttä Bose-sovelluksella, kokeile toista yhteystapaa.

En voi liittää laitetta verkkoon  Bose-sovelluksen valtavalla setu pmethod -menetelmällä. Kokeile vaihtoehtoista menetelmää. Lisätietoja on kohdassa yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon.

Kokeile toista laitetta tai tietokonetta.

Jos Bose-sovellus on saatavilla, lataa ja asenna se toiseen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Näin voit selvittää, onko ongelma yhteydessä laitteeseen tai sen asetuksiin.

Käynnistä vaihtoehtoinen määritystapa uudelleen.

Paina langattoman SoundTouch-sovittimen Control -painiketta 1-8 sekunnin ajan. Kun keltainen Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu, vapauta ohjauspainike .

Poista laitteen Wi-Fi-toiminto käytöstä ja ota se käyttöön.

Laitteen Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä ja ottaminen uudelleen käyttöön voi ratkaista yhteysongelmia. Lisätietoja on kohdassa Wi-Fi-yhteyden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä laitteessa.

Palauta järjestelmän tehdasasetukset ja käynnistä asennus uudelleen.

Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.