Järjestelmän poistaminen Bose SoundTouch -tililtäsi

Voit poistaa järjestelmän, jonka olet aiemmin lisännyt SoundTouch-tilillesi. Tämä auttaa järjestämään sovelluksen poistamalla järjestelmän, jota et enää käytä.

Voit poistaa järjestelmän tililtä seuraavasti:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemmalla ylhäällä oleva valikkokuvake

Menu button in upper-left

2. Valitse Settings (Asetukset) ja gt (gt), Speaker Settings (kaiuttimien asetukset) ja gt (gt) ja valitse poistettava järjestelmä

App menu  Settings menu
    Speaker list

3. Valitse REMOVE SPEAKER (POISTA KAIUTIN).

Speaker details

4. Vahvista VALITSEMALLA POISTA

Remove speaker prompt