SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose SoundTouch -tilin kirjautuminen sisään ja ulos

Lue, miten voit kirjautua sisään tai ulos tililtä Bose SoundTouch -sovelluksella.

Kirjautuminen sisään ja ulos SoundTouch-tililtä:

Kirjautuminen uuteen tiliin:

1. Avaa sovellus
  2. Valitse Kirjaudu olemassa olevalle tilille
  3. Kirjoita tilin sähköpostiosoite ja salasana.

Kirjautuminen aiemmin käyttämääsi tiliin

• Kun avaat sovelluksen, kirjasin sen tilille, jota viimeksi käytit
  • Jos et ole kirjautunut sisään ja sovellus löytää järjestelmiä, jotka on linkitetty muihin verkossa käyttämiisi tileihin, nämä tilit näkyvät luettelossa. Kirjaudu sisään napauttamalla sitä

Kirjaudutaan ulos

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemman yläkulman valikkokuvake
  2. Valitse Asetukset > Tili
  3. Valitse SIGN OU tja vahvista pyydettäessä.