Using the SoundTouch app

Bose SoundTouch -sovelluksella voit ohjata esimerkiksi tuotetta, valita musiikkia ja muuttaa asetuksia. Näin voit määrittää tuotteesi toimimaan parhaiten.

SoundTouch-sovelluksen käyttäminen:

Ilmaisen SoundTouch-sovelluksen avulla voit käyttää tietokonetta tai mobiililaitetta SoundTouch-järjestelmien kaukosäätimenä. Hallitse järjestelmäasetuksia, tutki paikallisia ja globaaleja Internet-radioasemia, määritä ja muuta esiasetuksia, suoratoista musiikkia, tarkastele toistettavia tietoja ja paljon muuta.

Sovelluksen yleiskatsaus

Aloita napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

App menu button

Valikossa voit tehdä seuraavat toimet:
  • Näytä viimeksi toistettu sisältö
  • Valitse musiikkipalvelu, josta on linkki tiliisi
  • Lisää musiikkipalvelu
  • Muuta järjestelmäasetuksia
  • Jätä palautetta sovelluksesta tai SoundTouch-kokemuksesta
  • Saat apua tuotteiden käyttämiseen sovelluksen avulla

Asetukset-valikon yleiskuvaus

Avaa asetukset napauttamalla vasemmalla ylhäällä olevaa valikkokuvaketta ja valitsemalla Asetukset.

App menu button

App menu selections

Voit valita seuraavat:
  • Tili: Vaihda käyttäjätunnus ja salasana, Kirjaudu ulos, poista tili
  • Kaiuttimen lisääminen tai yhdistäminen uudelleen: Lisää uusi järjestelmä tilillesi tai liitä olemassa oleva järjestelmä toiseen langattomaan verkkoon -- tai samaan langattomaan verkkoon, kun verkon salasana on vaihdettu
  • Kaiutinasetukset: Lisää järjestelmiä, päivitä järjestelmäohjelmisto, muodosta yhteys Bluetoothin kautta tai säädä järjestelmäasetuksia (esim. kieli, sovellettavan järjestelmän kello jne.)
  • Musiikkipalvelut: Lisää musiikkipalvelut ja -lähteet SoundTouch-tilillesi
  • Ohje: Tarkastele ap -pintro-näyttöjä ja tuotteen ohjeita
  • Tietoja: Voit tarkastella järjestelmän tietoja, kuten IP- ja MAC-osoitetta, ohjelmistoversiota, SoundTouch-sovelluksen versiota ja käyttöoikeustietoja

App settings menu