Joidenkin musiikkikirjaston kappaleiden kuunteleminen ei onnistu

Jos jotkin musiikkikirjastosi musiikkikappaleet eivät toimi oikein, voit ratkaista ongelman seuraavien ohjeiden avulla.

Jos kappaleet tai soittolistat on lisätty hiljattain, synkronoi musiikkikirjasto.

Musiikkikirjasto synkronoituu automaattisesti uudelleen 15 minuutin välein, jotta muutokset voidaan etsiä. Synkronointi voidaan tarvittaessa käynnistää manuaalisesti milloin tahansa. Lisätietoja on ohjeaiheessa musiikkikirjaston synkronointi.

Etsi kappale iTunesista ja varmista, että se on toistettavissa.

Etsi jälki kirjastosta hakuruudun avulla. Jos raidasta löytyy useampi kuin yksi versio, varmista, että kaikki versiot ovat käytössä. Kappaleet, joita ei toisteta, on joko löydettävä iTunesista tai poistettava iTunesista. Jos jälki poistetaan, kirjaston on synkronoitava ennen sovelluksessa näkyvän muutoksen tekemistä. Lisätietoja on ohjeaiheessa musiikkikirjaston synkronointi.

Jos tiedosto on iTunes-äänikirja, vaihda tiedostotunniste .m4a.

Etsi iTunes-äänikirjatiedosto ja vaihda tiedostotunniste .m4b :stä .m4a:ksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa iTunes-äänikirjojen toistaminen SoundTouch-äänikosketusnäytöllä .

Jos iTunesia käytetään kirjaston hallintaan, tarkista, ovatko jäljet pilvipalvelussa.

Etsi iTunesissa sarake, jossa on pilvikuvake icon sarakkeen otsikkona. Jos et näe sitä, napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa sarakeotsikkoa (Windows) tai valitse Näytä > Näyttöasetukset (Mac), valitse nSELECT eiCloud Download (Valitse pilvipalvelun lataus). SoundTouch-sovellus ei toista mitään raitaa, jonka pilvi-sarakkeessa on pilvi-kuvake, koska tiedostoa ei ole tallennettu tietokoneeseen. Voit napsauttaa pilven downloa dicon icon Voit ladata kappaleet tietokoneeseen ja toistaa niitä SoundTouch-sovelluksella. Kun olet ladannut kirjaston, päivitä se. Lisätietoja on kohdassa Musiikkikirjaston synkronointi.

ITunes-kirjastoissa voit käyttää iTunes-asetuksia ja jakaa kirjastosi muiden sovellusten kanssa.

Avaa iTunes ja siirry kohtaan Asetukset > Lisäasetuksetja valitse sitten Jaa iTunes Library XML muiden sovellusten kanssa. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole valittu, muut sovellukset, kuten SoundTouch, eivät löydä iTunes-kirjastoasi. (Huomautus: Tämä vaihtoehto on saatavilla iTunes-versiossa 12.2 tai uudemmassa.)