Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Ohjelmiston päivittäminen

Säännölliset ohjelmistopäivitykset pitävät SoundLink® Wireless Mobile -kaiuttimen yhteensopivana mobiililaitteiden kanssa, jotka ovat tulleet myyntiin kaiuttimen valmistumispäivän jälkeen.

Bose®-järjestelmäpäivityksen asentaminen:

Huomautus: Päivitykseen tarvitaan USB-A – USB-micro B -kaapeli.

Varmista, että tietokoneessasi on internetyhteys.

Valitse käyttämäsi tietokoneen mukaan joko Windows- tai Mac-versio.

Windows-tietokone

Lataa sovellus ja noudata seuraavia ohjeita:

Valitse File Download (Tiedostojen lataus) -ikkunassa Run (Suorita) tai Save (Tallenna).

Jos valitset Run (Suorita), tee päivitys ohjeiden mukaan.

Jos valitset Save (Tallenna), valitse tiedoston (Bose_BLUETOOTH_Speaker.exe) tallennussijainti. Siirry sitten kyseiseen sijaintiin ja käynnistä sovellus.

Valitse avattavasta valikosta kieli.

Lue ja hyväksy "Loppukäyttäjän lisenssisopimus".

Varmista, että voit käyttää tietokoneessa järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Jos päivitystä varten tarvitaan uudet ohjaimet, asenna ne napsauttamalla Install Driver (Asenna ohjain) -painiketta.

Kun ohjaimet on asennettu (näytössä näkyy vihreä valintamerkki), jatka napsauttamalla Next (Seuraava).

Kytke virtalähde toimivaan pistorasiaan ja kytke SoundLink®-kaiuttimeen virta. Kytke sitten kaiutin tietokoneeseen USB-A – USB-micro B -kaapelilla.

Valmistele kaiutin päivitystä varten. Kun yhteys on muodostettu, jatka napsauttamalla Next (Seuraava).

Älä katkaise yhteyttä tai irrota SoundLink®-kaiutinta päivityksen aikana.

SoundLink®-kaiuttimen virran voi katkaista, kun päivitys on valmistunut.

Mac-tietokone

Lataa sovellus ja noudata seuraavia ohjeita:

Valitse File Download (Tiedostojen lataus) -ikkunassa Save (Tallenna). Valitse tiedostolle (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) tallennussijainti. Siirry sitten kyseiseen sijaintiin ja käynnistä sovellus.

Valitse avattavasta valikosta kieli.

Lue ja hyväksy Loppukäyttäjän lisenssisopimus.

Jos päivitystä varten tarvitaan uudet ohjaimet, asenna ne napsauttamalla Install Driver (Asenna ohjain) -painiketta.

Järjestelmä saattaa kysyä käyttäjänimeä ja salasanaa.

Kun ohjaimet on asennettu (näytössä näkyy vihreä valintamerkki), jatka napsauttamalla Next (Seuraava).

Kytke virtalähde toimivaan pistorasiaan ja kytke SoundLink®-kaiuttimeen virta. Kytke sitten kaiutin tietokoneeseen USB-A – USB-micro B -kaapelilla.

Valmistele SoundLink®-kaiutin päivitystä varten.

Kun yhteys on muodostettu, päivitys käynnistyy automaattisesti. Älä katkaise yhteyttä tai irrota kaiutinta päivityksen aikana.

Kaiuttimen virran voi katkaista, kun päivitys on valmistunut.