Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Laiteparin muodostaminen Bluetooth®-laitteen kanssa (mukana video)

laitepari muodostetaan, kun kaksi bluetooth®-laitetta on yhteydessä toisiinsa. tämän yhteyden tiedot tallennetaan laitteiden muistiin. kun laitteesta ja soundlink®-kaiuttimesta on kerran muodostettu laitepari, sitä ei tarvitse tehdä uudelleen. soundlink®-kaiutin voidaan määrittää pariksi enintään kuuden bluetooth®-laitteen kanssa. se voidaan kuitenkin yhdistää vain yhteen äänilaitteeseen kerrallaan.

laiteparin muodostaminen bluetooth®-laitteen kanssa:

• Kytke Bluetooth®-laitteeseen ja SoundLink®-kaiuttimeen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla kaiuttimen Bluetooth®-painiketta kolme sekuntia. Bluetooth®-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti noin sekunnin välein, kun kaiutin on löydettävässä tilassa.
  • Aseta Bluetooth®-laite löydettävään tilaan. Laite voi nyt havaita SoundLink®-kaiuttimen.
  • Etsi laitteesta Bluetooth®-laiteluettelo. Valitse luettelosta Bose SoundLink.
  • Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 ja paina OK. Jotkin laitteet pyytävät hyväksymään yhteyden. Bluetooth®-laite antaa ilmoituksen, kun laitepari on muodostettu. SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja palaa tasaisesti, kun laitepari on muodostettu.

Laitteeseen yhdistäminen

Voit muodostaa yhteyden aiemmin pariksi määritettyyn laitteeseen painamalla SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-painiketta. Kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo vilkkuu noin kaksi kertaa sekunnissa, kunnes yhteys laitteeseen on muodostettu. Kun kaiutin ja laite on yhdistetty toisiinsa, merkkivalo lakkaa vilkkumasta.

Laiteparin muodostaminen muiden laitteiden kanssa

Kytke Bluetooth®-laitteeseen ja SoundLink®-kaiuttimeen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla kaiuttimen Bluetooth®-painiketta kolme sekuntia. Noudata sitten vaiheita 2–4.

Huomautus: SoundLink®-kaiuttimen muistiin voidaan tallentaa enintään kuuden pariksi määritetyn laitteen tiedot. Laitepari voidaan muodostaa useamman kuin kuuden laitteen kanssa, mutta muistiin mahtuu vain kuuden laitteen tiedot. Kun muistiin on jo tallennettu kuuden laitteen tiedot ja uusi laitepari muodostetaan, uuden laitteen tiedot korvaavat vanhimman muistiin lisätyn laitteen tiedot.

Muistin tyhjentäminen

Paina SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth®-painiketta noin 10 sekuntia, kunnes kuulet merkkiäänen. Kaikkien Bluetooth®-laitteiden tiedot poistetaan SoundLink®-kaiuttimen muistista, jonka jälkeen se on muiden laitteiden löydettävissä.