Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Kaiuttimen ja laitteen pariliitos ja yhteyden muodostaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun kaiuttimeen kytketään ensimmäisen kerran virta, se on valmis pariliitoksen ja yhteyden muodostamiseen. Pariliitoksen muodostaminen ja yhdistäminen:

Paina kaiuttimen virtapainiketta. Kaiuttimen Bluetooth®-merkkivalo vilkkuu sinisenä löydettävän tilan merkiksi.

Virta

Kytke laitteen Bluetooth käyttöön.

Valitse Bluetooth-laiteluettelosta Bose SLIII. Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 (neljä nollaa).

Kun laitepari on muodostettu ja laite on yhdistetty kaiuttimeen, kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo muuttuu vilkkuvasta sinisestä valkoiseksi ja kaiuttimesta kuuluu äänimerkki.

Tietoa muiden laitteiden yhdistämisestä on kohdassa Toisen laitteen liittäminen kaiuttimeen.