UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

05 Kesäkuu 2016


BOSE LANSEERAA LANGATTOMAT TAUSTAÄÄNIÄ POISTAVAT QC-KUULOKKEET JA LANGATTOMAT URHEILUKUULOKKEET

Uudet QuietComfort® 35- ja QuietControl™ 30 -kuulokkeet määrittelevät uudelleen taustaäänien poiston

Täysin uudet SoundSport®- ja SoundSport Pulse -kuulokkeet parempaan treenaamiseen

Kuulokkeet, jotka mullistivat koko alan, tekevät sen nyt uudelleen – langattomasti. Bose lanseeraa QuietComfort 35 -kuulokkeet ja QuietControl 30 in-ear -kuulokkeet. Molemmat murtavat nykyisten taustaääniä poistavien kuulokkeiden rajoitteet. Ne tarjoavat täysin uuden kokemuksen matkustamiseen, luovaan työhön, opiskeluun ja rentoutumiseen. QC35 antaa täyden rauhan samaan uskomattomaan tapaan kuin Bose QuietComfort -langalliset kuulokkeet. QC30 tuo mukaan jotain täysin uutta ja mullistavaa: taustaäänien poisto on nyt jokaisen omassa hallinnassa. Voit itse säätää, kuinka paljon taustaäänistä suodatat pois tai päästät läpi. Kun taustaäänet on poistettu, uudet QC35 ja QC30 toistavat musiikkia hämmästyttävällä kirkkaudella kaikilla äänenvoimakkuuksilla. QC35 on ennakkotilattavissa 5. kesäkuuta 2016 alkaen hintaan 429,95 euroa. QC30 on saatavilla syyskuusta 2016 hintaan 349,95 euroa.

Bose lanseeraa myös täysin uudet SoundSport- ja Soundsport Pulse -kuulokkeet. Molemmat asettavat uudet standardit langattomaan treenaamiseen. Puhtaasti liikkumiseen suunnittelut langattomat SoundSport-kuulokkeet sisältävät lyömättömän yhdistelmän harjoittelua tukevia ominaisuuksia. Mukana on erinomainen äänentoisto kaikenlaisille soittolistoille, vakaa ja mukava istuvuus sekä kestävyys päivittäisessä käytössä sisätiloissa ja ulkona. Oman suorituskyvyn seuraamista varten SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet sisältävät sykemittarin, joka mittaa kantajan sykettä tarkasti korvan kautta. SoundSport-kuulokkeet ovat ennakkotilattavissa 5. kesäkuuta 2016 alkaen hintaan 209,95 euroa. SoundSport Pulse on saatavilla syyskuusta 2016 hintaan 259,95 euroa.

Kaikki Bosen langattomat uutuuskuulokkeet sisältävät NFC-tunnisteen, joka mahdollistaa helpon laitteiden yhdistämisen, huippuintuitiivisen musiikin ja puheluiden ohjauksen, äänikomennot tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten asetuksiin, soittajan tunnistamiseen ja akun tilaan. Lisäksi mukana on ilmainen Bose Connect -sovellus vielä laajempaan käytettävyyteen.

“Tähän asti erinomainen langaton taustaäänien poisto ja parempi langaton treenaaminen ovat olleet lähempänä haavetta kuin todellisuutta”, kuvaa Bernie Cramer, Bosen langattomista kuulokkeista vastaava johtaja. “Kuten QuietComfort-kuulokkeet aiemmin, QC30 ja QC35 ovat huomattavasti nykyisin markkinoilla olevia kuulokemalleja edellä. Miljoonille ihmisille, jotka juoksevat, pyöräilevät, vaeltavat tai käyvät kuntosalilla, SoundSport-kuulokkeet tarjoavat uudenlaisen vaihtoehdon. Niitä ei ole vain nimetty harjoitteluun, ne on luotu siihen”.

BOSE QUIETCOMFORT 35

Maailmassa on yhä enemmän melua. Uudet QC35 around-ear -kuulokkeet tarjoavat kaikista langallisista ja langattomista kuulokkeista parhaan taustaäänien poiston. Erityisesti näitä kuulokkeita varten suunniteltu Bluetooth® -yhteys takaa vakaan ja varman yhteyden kaikissa olosuhteissa.

Korvakuppien ulko- ja sisäpuolelle asennettujen mikrofonien avulla QC35 havaitsee, mittaa ja lähettää häiritsevät taustaäänet patentoidulle mikrosirulle. Kummallekin korvalle on oma mikrosiru. Ne tuottavat taustaääntä vastaavan, tarkan vastasignaalin millisekunnin murto-osassa. Tulos on mullistava ja ainutlaatuinen, mihin vain Bose pystyy. Yhtäkkiä raitiovaunun kolina, lentokoneen humina tai työmatkaruuhkan äänet lähes katoavat. Hiljaisuudesta ja musiikin kuuntelusta voi nauttia kirkkaammin uudella taajuuskorjaimella, joka tasapainottaa äänen kaikilla voimakkuuksilla ja musiikkilajeilla.

QC35-kuulokkeiden uudelleen ladattava litium-akku kestää käyttöä 20 tuntia. Yksi lataus riittää helposti esimerkiksi lennolle New Yorkista Hong Kongiin. Yksinkertaiset ohjauspainikkeet ovat oikeassa korvakupissa: on/off-painikkeet, äänenvoimakkuus, toisto/pysäytys sekä puheluihin vastaus/päättäminen.

QC35 on täynnä patentoitua teknologiaa, jolla taataan loistava suorituskyky. Myös muut yksityiskohdat – materiaalit, rakenne ja viimeistely – ovat samalla tavalla korkealuokkaisia. Kuulokkeet ovat hienostuneet, kestävät ja kevyet. Ne istuvat päässä Boselle tyypilliseen tapaan erittäin mukavasti.

BOSE QUIETCONTROL 30

Elämä muuttuu jatkuvasti kiireisemmäksi ja siinä on yhä enemmän hallittavia asioita. QC30 on tekninen mestariteos, joka tekee jokaisesta päivästä paremman. Kuulokkeiden taustaäänien poisto on in-ear-kuulokemarkkinoiden edistyksellisin – koko alalta ei löydy mitään vastaavaa. Kuulokkeiden uusi Bluetooth-järjestelmä takaa luotettavuuden vaihtuvissa ympäristöissä.

QC30-kuulokkeissa on pienet korvanapit, jotka sisältävät yhteensä kuusi mikrofonia. Kapea niskan takaa kulkeva nauha sisältää lopun edistyksellisen elektroniikan, joka takaa toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Missä tahansa olet tai mitä ikinä teet, Bosen läpimurto – säädettävä taustaäänien poisto – antaa sinulle mahdollisuuden määrittää itse, kuinka paljon ympäröivästä äänimaailmasta jätät pois. QC30 antaa käyttäjänsä valita ja kuuloke mukautuu eri vaatimuksiin: tarkkaavaisuuteen liikenteessä, täydelliseen työrauhaan tai meluisassa kahvilassa puheluun keskittymiseen. Taustaäänien poistoa voi voimistaa tai vähentää, eikä vain kytkeä päälle tai pois. Kuulokkeet mukautuvat valintaan välittömästi muuttamatta toiston äänenvoimakkuutta. QC30 käyttää uutta taajuuskorjainta, joka on muokattu kuulokkeiden kokoon ja malliin sopivaksi. Näin kuulet jokaisen soinnun lempikappaleistasi ja artisteiltasi. Kun häiritsevät äänet on suodatettu pois, ääni pienessä korvakuulokkeessa on parempi kuin koskaan aiemmin.

QC30-kuulokkeiden käyttöaika on jopa 10 tuntia uudelleen ladattavalla litium-akulla. Virtaa riittää yhtä kauan kuin täyteen ladatussa matkapuhelimessa tai tabletissa. Yksinkertaiset ohjauspainikkeet ovat niskanauhan säätimessä: äänenvoimakkuus, toisto/pysäytys, puheluun vastaus/katkaisu ja taustaäänien poiston säätö.

QC30 sisältää StayHear®+-korvapehmusteet. Bosen keksintö, jota monet ovat epäonnistuneesti yrittäneet matkia, poistaa perinteisten korvanappien paineen tunnun ja säryt. Erityisesti jatkuvassa käytössä ero mukavuudessa on huomattava verrattuna perinteisiin korvanappeihin.

HILJAISUUDEN TUOLLA PUOLEN: PUHUMINEN QC35- JA QC30 -MALLEILLA

QC35 ja QC30 käyttävät mikrofoneja säädettävään taustaäänien poistoon. Tämän lisäksi molemmat mallit käyttävät kaksoismikrofoneja, joilla suodatetaan taustamelu puhelinkeskusteluista pois. Tuuli ja taustan ihmisäänet vaimenevat. Myös tekstistä puheeksi tarkkuus esimerkiksi Sirin® ja muiden puheohjattujen ohjelmien kanssa paranee. Keskustelut ovat selkeämpiä, äänet luonnollisempia ja jokainen sana kuuluu paremmin kummassakin päässä.

SOUNDSPORT- JA SOUNDSPORT PULSE -KUULOKKEET

Kuulokkeet ovat olennainen osa harjoittelua, mutta langalliset kuulokemallit haittaavat harjoittelua tulemalla tielle, epämukavuudella, irtoamisella ja heikolla äänenlaadulla. SoundSport-kuulokkeet parantavat langatonta harjoittelua. Ne käyttävät erityistä urheiluun tehtyä versiota StayHear+-korvatyynyistä. Ne on suunniteltu mukaviksi ja pysymään paikalla harjoittelun aikana. Pehmeästä ja joustavasta silikonista tehdyt sateenvarjon muotoiset pehmusteet eristävät korvakäytävän hellävaraisesti. Samalla ulkoinen osa varmistaa kuulokkeen pysyvyyden.

Ulko- ja sisäkäyttöön sopivat SoundSport-kuulokkeet kestävät hikeä ja vettä tinkimättä erinomaisesta äänentoistosta. Kuulokkeihin sisäänrakennetut mikrofoni ja ohjain antavat käyttäjän vaihtaa kappaletta, säätää äänenvoimakkuutta tai vastaanottaa puheluita keskittymisen häiriintymättä.

SoundSport Pulse -kuulokkeet sisältävät sykemittarin, jonka tarkkuus vastaa rintaan kiinnitettävää sykevyötä. Näin yksi uskomaton tuote toistaa musiikin harjoittelua varten ja seuraa kehittymistäsi. Sykemittari on yhteensopiva Runkeeperin, Endomondon ja muiden fitness-sovellusten kanssa.

SoundSport-kuulokkeet kestävät yhdellä latauksella helposti maratonin. SoundSport Pulse -mallin akun kesto on jopa 5 tuntia ja SoundSportin 6 tuntia.

BOSE CONNECT -SOVELLUS

Ilmainen Bose Connect -sovellus tuo lisää toiminnallisuutta kaikkiin Bosen langattomiin kuulokkeisiin. Sovelluksen käyttöliittymä on niin selkeä ja yksinkertainen, että sen käyttäminen on helppoa heti alusta lähtien. Sovelluksella voi yhdistää ja vaihtaa Bluetooth-laitteita, päivittää ohjelmistoja, muokata äänikomentoja ja paljon muuta. QC30-kuulokkeilla Bose Connectin avulla on mahdollista säätää taustaäänien poistoa tarkkaavaisuuden lisäämiseksi tai melun vähentämiseksi. SoundSport Pulse näyttää ajantasaisen sykkeesi. Sovelluksen ominaisuudet kehittyvät ja lisääntyvät ajan myötä.

SAATAVUUS JA VÄRIT

QuietComfort 35 -kuulokkeiden värit ovat Black (musta) ja Silver (hopea). QuietControl 30 -kuulokkeiden väri on Black (musta). SoundSport -langattomien kuulokkeiden värit ovat nyt Black (musta) ja Aqua (vedensininen) sekä syyskuussa Citron (sitrus). SoundSport Pulse -kuulokkeiden väri on Power Red (punainen). StayHear+-, QC30- ja SoundSport -kuulokkeissa on mukana kolmet erikokoiset pehmikkeet: pienet, keskisuuret ja suuret.

Kaikki uudet kuulokkeet tulevat myyntiin Bosen jälleenmyyjille, osoitteeseen Bose.fi ja palvelunumeroon 0800 05515. Bose Connect -sovellus on ladattavissa App Store®- ja Google Play™ -sovelluskaupoissa.

Tietoa Bose Corporationista

Bose Corporationin perusti tohtori Amar G. Bose vuonna 1964. Hän toimi tuolloin sähkötekniikan professorina Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Nykyisin yhtiötä ohjaavat sen perustajan periaatteet, pitkäjänteiseen tutkimukseen panostaminen, jonka tavoitteena on uusien, asiakkaita hyödyttävien teknisten ratkaisujen kehittäminen. Bose on luonut yli vuosikymmeniä kantavia innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ne ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan ympäri maailmaa – kaikkialla missä Bose toimii.

###

Bluetooth® on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, jota Bose Corporation käyttää lisenssillä. Siri on Apple, Inc:n tavaramerkki. App Store on Apple, Inc:n tavaramerkki. RUNKEEPER on FitnessKeeper, Inc:n tavaramerkki. ENDOMONDO on Endomondo ApS:n tavaramerkki. Google Play on Google, Inc:n tavaramerkki.

Lehdistötiedote PDF-tiedostona