Bose SoundTouch -tuotteiden yksityisyydensuojailmoitus

SoundTouch-käyttöliittymän numeron voi tarkistaa valitsemalla Asetukset > Tietoja > SoundTouch-sovelluksen tiedot

Bose SoundTouch -käyttöliittymän version 15.120.24 ja sitä vanhempien versioiden yksityisyydensuoja

BOSE SOUNDTOUCH -TUOTTEIDEN YKSITYISYYDENSUOJAILMOITUS
JOHDANTO JA POIMINTOJA YKSITYISYYDENSUOJASTA

Bose Corporation kunnioittaa yksityisyyttäsi. Asiakkaiden kunnioittaminen perustuu siihen, että ymmärrät, mitä henkilötietoja Bose kerää, kuinka niitä käytetään ja jaetaan sekä kuinka voit rajoittaa niiden käyttämistä ja jakamista. Lue tämä yksityisyydensuojailmoitus. Siinä kerrotaan, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme SoundTouchTM-järjestelmiin, SoundTouch-tietokoneohjelmistoon ja mobiilisovelluksiin ("ohjelmisto") liittyviä tietoja.

Kuten tässä yksityisyydensuojailmoituksessa kerrotaan, henkilökohtaisia tietojasi ja muita tietoja hallitsee ja käsittelee Bose Corporation, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa osoitteessa The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701.

Bose kerää tiettyjä tietoja sinusta SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston avulla, jotta SoundTouch-järjestelmäsi toimii oikein. Käytämme näitä tietoja Bose-suhteesi vahvistamiseen, liiketoimintamme hallitsemiseen ja muista jäljempänä kuvatuista syistä.

Kun rastitat ruudun tai napsautat painiketta ja jatkat SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston käyttöönottoa, suostut siihen, että henkilötietojasi ja muita tietoja kerätään, käytetään ja jaetaan tässä yksityisyydensuojailmoituksessa kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy yksityisyydensuojan ehtoja, älä jatka SoundTouch-järjestelmän käyttöönottoa ja ota yhteys Boseen.

Kuten jäljempänä kerrotaan, keräämme erilaisia teknisiä tietoja, kun käytät SoundTouch-järjestelmääsi ja ohjelmistoa, kuten järjestelmäsi IP-osoitteen ja tunnuksen. Lisäksi keräämme tietoja käyttämisestä ja sisällöstä, kuten SoundTouch-järjestelmän esiasetuksiin tallennetusta sisällöstä ja SoundTouch-kuunteluhistoriasta, esimerkiksi äskettäin kuunnellut radioasemat, soittoluettelot, esittäjät, albumit, musiikkikappaleet tai podcast-lähetykset.

Kun käytät SoundTouch-järjestelmääsi, saamme tietoja sijainnistasi IP-osoitteesi perusteella. Analysoimme näitä tietoja aina kun käytät järjestelmää sen varmistamiseksi, että maassasi käyttöön tarkoitettu sisältö on käytettävissäsi. Emme kuitenkaan säilytä sijaintitietojasi tai seuraa sijaintiasi.

Voimme yhdistää henkilötietoihin muista esimerkiksi verkkolähteistä saamamme tietoja. Nämä tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Bosen tietokantoihin, myös pilvitietokantoihin, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Ne voidaan myös antaa Bosen tytäryritysten, valtuutettujen Bose-jakelijoiden ja -jälleenmyyjien, luotettujen kolmansina osapuolina puolestamme toimivien palveluntarjoajien, suoratoistopalveluiden tai eri puolilla maailmaa toimivien muiden sisällöntuottajien käyttöön.

Jos olet antanut suostumuksesi, Bose, Bosen tytäryritys tai Bose-tuotteiden valtuutettu jakelija voi käyttää henkilötietojasi tai antaa ne luotetun palveluntarjoajan käyttöön Bosesta, siihen liittyvistä kolmansien osapuolien tuotteista tai sinua mahdollisesti kiinnostavista palveluista kertovien markkinointiviestien lähettämiseen. Kun otat SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön, saat tilaisuuden antaa suostumuksesi tai kieltäytyä.

 

Kuten jäljempänä kerrotaan, voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön ja määrittää sen asetukset lähes nimettömänä, mutta tällöin et saa tärkeitä tietoja tuotepäivityksistä tai muita tietoja Boselta. Kerämme tällöinkin tiettyjä järjestelmän moitteettoman toiminnan kannalta tärkeitä tietoja, kuten IP-osoite ja tietoja esiasetuksista, mutta näitä tietoja ei voida yhdistää sinuun.

 

Sinulla voi olla tietosuojalainsäädäntöön perustuva oikeus saada käyttöösi keräämämme tiedot, tehdä niihin muutoksia ja/tai pyytää niiden poistamista. Voit peruuttaa tietojen käsittelemiselle antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyden joko soittamalla kohdassa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähettämällä viestin osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

Tämä yksityisyydensuojailmoitus koskee SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston avulla kerättyjä tietoja. Muilla Bose Corporationin asiakastoiminnoilla on erilaiset yksityisyydensuojailmoitukset. Ne näkyvät osoitteessa http://global.bose.com. "Henkilötiedot" viittaa tässä ilmoituksessa tietoihin, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi.

KERÄÄMÄMME HENKILÖ- JA MUUT TIEDOT

Näitä tietoja kerätään lähinnä järjestelmäsi moitteettoman toiminnan ja kunnossapidon varmistamiseksi. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa "Henkilökohtaisten ja muiden tietojen käyttäminen". Suostut siihen, että voimme vastaanottaa ja tallentaa erilaisia sinusta kertovia tietoja tietokoneeseen, tablettiin tai mobiililaitteeseen asennetun SoundTouchTM-ohjelmiston avulla. Hyväksyt myös sen, että voimme kerätä tietoja SoundTouch-järjestelmän avulla.

Saatamme kerätä henkilö- ja muita tietoja, kuten

Teknisiä tietoja, esimerkiksi
· Internet-yhteyden nopeus ja tyyppi
· luettelo SoundTouch-järjestelmistä ja sovelluksista
· SoundTouch-tuotteen laiteohjelmistoversiot, MAC-osoitteet, IP-osoitteet ja Wi-Fi(R)-signaalin voimakkuus
· SoundTouch-ohjelmistoversiot
· IP-osoitteesi perusteella selville saadut sijaintitiedot (näitä tietoja analysoidaan aina kun SoundTouch-järjestelmää käytetään, jotta sijainnin mukaan määräytyvä sisältö on käytettävissä, mutta näitä tietoja ei tallenneta eikä seurata)
· sen tietokoneen, taulutietokoneen tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmä ja/tai tyyppi, jossa SoundTouch-ohjelmistoa käytetään
· halukkuus vastaanottaa sähköpostiviestejä
· SoundTouch-ohjelmiston salasana (nämä tiedot hajakoodataan, joten kukaan ei saa niitä selville alkuperäisessä muodossaan, ei edes Bose)

Tietoja sisällöstä ja käyttämisestä, esimerkiksi
· SoundTouch-järjestelmän esiasetuksiin tallennettu sisältö
· SoundTouch-järjestelmän kuunteluhistoria ja sisältötiedot, kuten äskettäin kuunnellut radioasemat, soittolistat, esittäjät, albumit, musiikkikappaleet tai podcast-lähetykset
· SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston käyttö ja sisältö, kuten järjestelmän käytön kesto ja ajoitus sekä sisällön suoratoistaminen
· palvelutunnukset, joiden sisältämien todennustietojen avulla SoundTouch-järjestelmään voidaan toimittaa kolmannen osapuolen sisältöä
· digitaalisten oikeuksin hallinnan mahdolliseksi tekevät tapahtumatiedot

nimi (jos käytettävissä)
yhteystiedot, kuten: - katuosoite (jos käytettävissä) - sähköpostiosoite.

Suostut siihen, että näitä tietoja kerätään ja tallennetaan Bosen tietokantoihin (myös pilvitietokantoihin) ja valikoitujen puolestamme kolmansina osapuolina toimivien palveluntarjoajien tietokantoihin. Nämä tietokannat voivat sijaita Yhdysvalloissa tai muualla asuinmaasi ulkopuolella.

Voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön ja määrittää sen asetukset lähes nimettömänä antamalla tätä tarkoitusta varten perustetun tai toimimattoman sähköpostiosoitteen sekä kieltäytymällä todellisen nimesi, osoitteesi ja muiden henkilötietojesi antamisesta osana kirjautumista. Jos et anna toimivaa sähköpostiosoitetta, et saa tärkeitä tietoja tuotepäivityksistä. Edellä mainittujen IP-osoitteen ja kuunteluhistorian kaltaisten tietojen kerääminen automaattisesti jatkuu. Ne liitetään tiliisi, koska näitä tietoja tarvitaan järjestelmän moitteettoman toiminnan ja kunnossapidon varmistamiseksi, mutta Bose ei pysty yhdistämään näitä tietoja sinuun.

Kun otat SoundTouch-järjestelmän käyttöön, lataat ohjelmistoja Bosen sivustosta tai kolmannen osapuolen sovellusmyymälästä. Bosen sivustossa käytetään evästeiden kaltaisia jäljitysmekanismeja. Yksityisyydensuojamme koskee tietojen keräämistä, käyttämistä ja jakamista Bosen sivustoista jäljempänä kuvatulla tavalla. Saat lisätietoja Bosen lataamissivustosta napsauttamalla osoitteessa http://www.bose.com/soundtouch_app näkyvää Privacy Policy (Yksityisyydensuoja) -linkkiä. Jos olet ladannut SoundTouch-ohjelmiston kolmannen osapuolen sovellusmyymälästä, tutustu tämän osapuolen yksityisyydensuojakäytäntöön, jotta saat selville, kuinka tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan. Jos käytät musiikin tai muun sisällön suoratoistopalvelua SoundTouch-järjestelmän avulla, tutustu myös tämän palvelun yksityisyydensuojakäytäntöön.

HENKILÖKOHTAISTEN TAI MUIDEN TIETOJEN MAHDOLLINEN YHDISTÄMINEN

Suostut siihen, että voimme tämän käytännön rajoissa yhdistää henkilökohtaisia ja muita tietoja, joita keräämme SoundTouchTM -järjestelmän ja ohjelmiston avulla sekä muista myös verkossa toimivista lähteistä. Voimme esimerkiksi yhdistää SoundTouch-järjestelmästä saatavia tietoja sivustomme avulla keräämiimme tai puhelimitse tai sähköpostitse antamiisi tietoihin.

Saatamme kerätä henkilö- ja muita tietoja esimerkiksi seuraavista lähteistä:

Yhteydenpitosi kanssamme esimerkiksi sivustojen kautta, myymälöissä, tapahtumissa, puhelimitse, postitse tai sähköpostitse

Sivuston jäljityssovellukset, lisätietoja on Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa osoitteessa http://global.bose.com)

Tytäryrityksemme, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja muut kolmannet osapuolet

lomakkeet ja pyynnöt, joita lähetät Boselle

Suostut siihen, että SoundTouch-tietojen lisäksi keräämämme henkilö- ja muut tiedot voivat sisältää seuraavia:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Laskutustiedot, kuten toimitus- ja laskutusosoitteet, luotto- tai maksukortin numero, tarkistusnumero ja viimeinen voimassaolopäivä

Tiedot ostoista ja muista tapahtumista, kuten tutkimuksiin antamasi vastaukset ja yhteydenotot asiakaspalveluun

Sivuston selaaminen, lisätietoja on Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa

Muut henkilötiedot, joita keräämme lain sallimalla tai vaatimalla tavalla

Kuten edellä on mainittu, henkilö- ja muiden tietojen keräämistä muutoin kuin SoundTouch-järjestelmän ja -ohjelmiston avulla säädellään muissa Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa sekä tekemiesi valintojen avulla. Lisätietoja on osoitteessa http://global.bose.com. Jos muiden ilmoitusten ja tämän ilmoituksen välillä esiintyy ristiriita, tämä yksityisyydensuojailmoitus on pätevä.

HENKILÖKOHTAISTEN JA MUIDEN TIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Tärkein syy henkilötietojen ja muiden tietojen keräämiseen SoundTouchTM-järjestelmän ja -ohjelmiston avulla on SoundTouch-järjestelmäsi moitteettoman toiminnan varmistaminen. Lisäksi käytämme näitä tietoja käyttäjän ja Bosen välisen suhteen vahvistamiseksi ja liiketoimintaamme varten. Suostut siihen, että voimme käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

SoundTouch-järjestelmäsi moitteettoman toiminnan varmistaminen

Pyytämiesi palvelun toimittaminen, kuten palvelujen toimittaminen SoundTouch-järjestelmän kautta tai sen avulla, esimerkiksi äänen suoratoisto

tekemäsi osto- tai muun tapahtuman saattaminen päätökseen

esittämiisi tietopyyntöihin vastaaminen ja asiakaspalvelun tehostaminen

Tärkeiden tuotepäivitysten toimittamiseen, käyttövihjeiden antamiseen sekä tietojen ja sisällön toimittamiseen SoundTouch-laitteen avulla

Tuotteidemme, palvelujemme ja sivustojen parantamiseksi

Analyysejä, markkinatutkimuksia ja raportteja varten

tietoturvan varmistaminen ja teknisten ongelmien ratkaiseminen

Haasteisiin, oikeuden määräyksiin tai oikeusprosesseihin vastaamiseen tai laillisten oikeuksiemme suojaamiseen ja käyttämiseen tai puolustautumiseen oikeuden vaatimuksia vastaan

Muihin tarkoituksiin, joihin olet suostunut tai jotka laki sallii. Lisätietoja on jäljempänä Markkinointi ja yksityisyydensuojausvalinnat -kohdassa.

MIKSI JA MITEN JAAMME HENKILÖ- JA MUITA TIETOJA

Suostut siihen, että Bose voi jakaa henkilökohtaisia ja muita tietojasi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

Bosen tytäryritykset, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja luotettavat kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä tuottamaan tehokasta asiakaspalvelua

Musiikin suoratoistopalvelut ja muut sisällöntuottajat, jotta he voivat toimittaa sisältöä SoundTouchTM-järjestelmäsi kautta

Bosen tytäryritykset, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja luotettavat kolmannet osapuolet, jotka toimeksiannostamme auttavat saattamaan loppuun aloittamiasi oston, palvelun tai tapahtuman

Luotettavat palveluntarjoajat, jotka auttavat meitä hallitsemaan liiketoimintaamme ja jotka tallentavat, suojaavat, hallitsevat ja analysoivat tietoja puolestamme

SoundTouch-järjestelmän ja sen kautta saatavien palvelujen käyttämisestä nykyisille ja tuleville liikekumppaneillemme. Tiedot annetaan käyttöön vain koosteina, joista henkilökohtaisia tietoja ei voida tunnistaa.

Haasteisiin, oikeuden määräyksiin tai oikeusprosesseihin vastaamiseen tai laillisten oikeuksiemme suojaamiseen ja käyttämiseen tai puolustautumiseen oikeuden vaatimuksia vastaan

Kun uskomme, että on välttämätöntä tutkia tai estää laittomuuksia, epäiltyjä petoksia, tietoturvahaavoittuvuuksia tai tilanteita, joissa kenen tahansa henkilön fyysistä turvallisuutta uhataan, tai suorittaa toimenpiteitä näiden suhteen tai kun käyttöehtojamme rikotaan

sovellettavan lain sallimalla tai edellyttämällä tavalla.

Emme jaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi, kuten jäljempänä kerrotaan.

MARKKINOINTI JA YKSITYISYYDENSUOJAUSVALINNAT

Voit itse päättää henkilötietojesi käyttämisestä ja jakamisesta markkinointitarkoituksissa. Bose ei käytä henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun markkinointitarkoituksissa ilman suostumustasi. Kun otat SoundTouchTM-tilisi käyttöön, voit tehdä valintoja tietojesi käyttämisestä markkinointitarkoituksiin. Jos suostut ottamaan vastaan Bosen markkinointiviestejä, suostut siihen, että

Bose, Bosen tytäryritykset tai Bose-tuotteiden valtuutetut jakelijat voi käyttää henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun sähköpostitse tai postitse tuotteista, palveluista, kampanjoista, tapahtumista tai sinua mahdollisesti kiinnostavista aiheista kertomiseksi

Bose, Bosen tytäryritykset tai Bose-tuotteiden valtuutetut jakelijat voi käyttää henkilötietojasi vastaanottamasi uutistiedotteiden ja Bosen tai kolmansien osapuolien tuotteista tai palveluista kertovan mainonnan tai sisällön kohdistamiseksi tai mukauttamiseksi. Yritämme varmistaa, että tällaisesta sisällöstä on hyötyä sinulle ja/tai se kiinnostaa sinua. Voimme esimerkiksi lähettää uusista SoundTouch-tuotteista kertovia sähköpostiviestejä tai esitteitä.

Voimme luovuttaa henkilötietosi luotettavilla puolestamme toimiville kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä markkinoinnissa, kuten Bosen kampanjoista kertovan sähköpostiohjelman ja verkkomainonnan toteuttamisessa.

Emme luovuta SoundTouch-järjestelmän tai -ohjelmiston kautta kerättyjä henkilötietoja muille kolmansille osapuolille tai Bose-jälleenmyyjille niiden omaan käyttöön, jotta ne voivat markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan sinulle.

Kun otat SoundTouch-tilisi käyttöön, voit antaa suostumuksesi valitsemalla valintaruudun. Jos päätät myöhemmin, että et halua ottaa vastaan markkinointiviestejä, voi pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttämisen tällaiseen tarkoitukseen soittamalla johonkin Bosen numeroon, jotka näkyvät kohdassa Ota yhteyttä.

Lisäksi voit ilmaista yksityisyydensuojaan liittyvän tahtosi, kun lähetät meille tietoja esimerkiksi transaktion aikana tai ilmoittautuessasi tapahtumaan. Kaikissa markkinointiviesteissämme näkyy aina menetelmä, jota käyttämällä voit peruuttaa tällaisten viestien tilauksen.

Tästä huolimatta voimme edelleen käyttää ja jakaa joitain tietoja lain sallimalla tai vaatimalla tavalla. Et esimerkiksi pysty peruuttamaan toimintaan liittyvien viestien ottamista vastaan. Jos haluat välttää tämän, voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön lähes nimettömästi edellä kuvatulla tavalla.

TURVALLISUUS

Bose on ryhtynyt teknisiin ja organisaatioon vaikuttaviin varotoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tai lain rikkomisen vuoksi tapahtuvaa menettämistä, muuttamista, paljastumista tai käyttämistä vastaan varsinkin silloin, kun tietoja siirretään verkossa, sekä muuta lainvastaista käsittelemistä vastaan.

ERITYINEN HUOMAUTUS YHDYSVALTOJEN ULKOPUOLELLA ASUVILLE ASIAKKAILLE

Bose Corporation kerää tässä yksityisyydensuojailmoituksessa mainitut henkilö- ja muut tiedot Yhdysvalloissa. Bosen pääkonttori sijaitsee osoitteessa The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701. Suostut siihen, että tietojasi käsitellään Yhdysvalloissa tässä ilmoituksessa mainittuja tarkoituksia varten. Kuten edellä on mainittu, Bose voi siirtää tietojesi käsittelyn tai jakaa tietojasi tytäryhtiöilleen, Bose-tuotteiden valtuutetuille jakelijoille ja jälleenmyyjille, luotetuille palveluntarjoajille ja luotetuille liiketoimintakumppaneille, jotka toimivat Yhdysvalloissa tai muissa maissa kuin asuinmaassasi. Yksityisyytesi suojaamiseksi ryhdytään kohtuullisiin sopimuspohjaisiin tai muihin toimenpiteisiin, mutta näissä maissa tietojen suojausta koskevat lait voivat olla erilaisia tai vähemmän ankaria kuin asuinmaasi lainsäädäntö. Annat nimenomaisesti suostumuksesi tietojesi siirtämiseen ja käsittelemiseen mainitulla tavalla.

Sinulla voi olla tietosuojalainsäädäntöön perustuva oikeus saada käyttöösi keräämämme tiedot, tehdä niihin muutoksia ja/tai pyytää niiden poistamista. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyden joko soittamalla kohdassa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähettämällä viestin osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

LISÄTIEDOT

Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien osalta tähän yksityisyydensuojailmoitukseen sovelletaan Massachusettsin lainsäädäntöä ja erimielisyyksien ratkaisemismenetelmiä.

Tähän yksityisyydensuojailmoitukseen tehtävät muutokset julkaistaan SoundTouchTM-ohjelmiston avulla. Ilmoitamme muutoksista ja/tai pyydämme suostumustasi niihin käyttämällä muita menetelmiä, jos lainsäädäntö edellyttää tätä.

Jos mielessäsi on kysymyksiä, soita Boselle kohdassa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähetä viesti osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

Päivitetty 21. elokuuta 2013

Bose SoundTouch -käyttöliittymän version 16.140.46 ja sitä uudempien versioiden tietosuojakäytäntö

BOSE SOUNDTOUCH – TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimaantulopäivä: 20. syyskuuta 2017

Bose Corporation (”Bose”) kunnioittaa tuotteidensa ja palvelujensa käyttäjien tietosuojaa. Tässä tietosuojakäytännössä ("käytäntö") on kuvattu Bosen periaatteet, jotka koskevat Soundtouch (TM) -järjestelmien sekä SoundTouch-tietokone-ohjelmiston ja -mobiilisovellusten ("Palvelut") kautta kerättäviä tietoja. Tämä käytäntö koskee ainoastaan Palvelujen kautta kerättäviä tietoja, ei Bosen verkkosivustoa eikä muita Bosen mobiilisovelluksia, tuotteita tai palveluita.

Napsauttamalla valintaruutua tai Hyväksyn-painiketta sekä siirtymällä Palvelujen käyttöönottoon sitoudut noudattamaan käytäntöä. Jos et hyväksy käytännön ehtoja, älä jatka Palvelujen käyttöönottoa vaan ota yhteyttä Boseen alla olevien yhteystietojen avulla.

Palvelujen kautta kerättyjä tietoja valvoo Bose Corporation, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa. Bosen pääkonttori sijaitsee osoitteessa The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701.

Tämä yksityisyydensuojailmoitus sisältää seuraavat osiot:

• Bosen keräämät tiedot
• Kerättävien tietojen käyttö
• Kerättyjen tietojen jakaminen
• Markkinointia koskevat valinnat
• Lasten tietosuoja
• Kansainväliset käyttäjät
• Käyttäjän oikeudet
• Bosen tietosuojakäytännön muutokset
• Käyttäjien tietojen suojaaminen
• Tietosuoja Kaliforniassa
• Tietojen säilytysaika
• Bosen yhteystiedot

BOSEN KERÄÄMÄT TIEDOT

Keräämme käyttäjistä tietoja seuraavilla tavoilla.

1. Käyttäjien meille antamat tiedot

Bose kerää erilaisia tietoja, joita annat meille suoraan käyttämällä Palveluja, esimerkiksi rekisteröitymällä käyttäjätilin käyttäjäksi, lähettämällä kysymyksiä tai palautetta lomakkeiden kautta tai sähköpostitse, kirjautumalla sisään tai muodostamalla yhteyden sosiaalisessa mediassa käytettävän tilin avulla, rekisteröimällä tuotteita ja pyytämällä asiakastukea sekä teknistä tukea. Keräämme suoraan seuraavia tietoja:

• nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
• kirjautumistunnus ja salasana
• kaiuttimen nimi
• sähköpostiasetukset.

2. Tekniset tiedot ja käyttötiedot

Bose ja sen palveluntarjoajat keräävät automaattisesti joitakin teknisiä tietoja ja käyttötietoja SoundTouch-järjestelmästäsi, SoundTouch-ohjelmistosta ja/tai mobiilisovelluksesta sekä matkapuhelimesta, tablettilaitteesta, tietokoneesta tai muusta laitteesta, jolla käytät Palveluja. Tietoja käytetään palvelujen ja käyttökokemuksen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Tällaisia tietoja ovat seuraavat:

Tekniset tiedot, mukaan lukien

• internet-yhteystyyppi, IP-osoite ja Wi-Fi(R)-signaalin voimakkuus
• SoundTouch-järjestelmien ja -ohjelmistosovellusten luettelo, SoundTouch-tuotteen laiteohjelmisto- ja ohjelmistoversiot, sarjanumero ja järjestelmätunnus
• käyttöjärjestelmän ja/tai laitteistomallin tiedot sekä MAC-osoite, IP-osoite, SSID ja muut SoundTouch-ohjelmiston kanssa käytettävän tietokoneen, tablettilaitteen tai mobiililaitteen laitetunnukset
• verkon tiedot, kuten verkon tyyppi ja operaattori
• IP-osoitteesta johdetut yleiset sijaintitiedot (paikkakunta). Nämä tiedot analysoidaan aina Palveluja käytettäessä, ja niiden avulla käyttäjille voidaan tarjota käyttäjän sijainnin mukaan vaihtelevaa sisältöä (esim. paikalliset radioasemat), mutta Bose ei kerää eikä tallenna tarkkaa GPS-sijaintiasi.
lokitiedostot ja virhelokit.

Käyttötiedot, mukaan lukien

• SoundTouch-järjestelmän esiasetuksiin tallennettu sisältö
• SoundTouch-järjestelmän kuunteluhistoria ja sisältötiedot, kuten viimeksi toistetut asemat, soittolistat, artistit, albumit, kappaleet tai podcastit
• SoundTouch-järjestelmän ja -ohjelmiston käyttö- ja sisältömallit (kuten järjestelmän käytön ja sisällön suoratoiston kesto ja ajankohta, painikkeiden painallukset jne.)
• Palvelun "tunnukset", joiden sisältämien todennustietojen avulla kolmansien osapuolten sisältöä voidaan toimittaa virheettömästi SoundTouch-järjestelmään (esim. sinut voidaan yhdistää Spotify-tilillesi, kun käytät Palveluja seuraavan kerran)
• ostotapahtumatiedot, jotka mahdollistavat digitaalisten oikeuksien hallinnan (esim. musiikkisisällön tarjoajat voivat maksaa asianmukaisen hyvityksen artisteille näiden sisällön toistokertojen mukaan).
Bose tai sen palveluntarjoajat voivat käyttää tässä osiossa mainittujen tietojen keräämiseen verkkolokeja tai sovelluksia, jotka tunnistavat Palvelujen käytön ja keräävät tietoja käytöstä, mukaan lukien SDK-paketit, pikselit, komentosarjat tai muut seurantamekanismit.

3. Kolmansien osapuolten palveluista ja alustoista kerättävät tiedot

Jos muodostat Palvelujen kautta yhteyden kolmannen osapuolen palveluun tai alustaan (esim. Spotify, Pandora tai TuneIn), kyseiset kolmannet osapuolet voivat sallia Boselle ja sen palveluntarjoajille pääsyn kyseisten palvelujen ja alustojen käyttöä koskeviin lisätietoihin ja näiden tietojen tallentamisen sikäli kuin ne liittyvät Palvelujen käyttöön. Jos et halua, että näitä tietoja jaetaan, älä yhdistä laitettasi kolmannen osapuolen alustoihin. Jos et halua, että näitä tietoja jaetaan, älä yhdistä laitettasi kolmannen osapuolen alustoihin.
Jos muodostat yhteyden näihin ominaisuuksiin tai käytät niitä, saatat myös luovuttaa tietojasi suoraan kyseisille kolmansille osapuolille. Bose ei ylläpidä kyseisiä kolmansien osapuolten palveluja eikä siten vastaa niiden sisällöstä tai käytännöistä. Tietojesi keruuseen, käyttöön ja luovuttamiseen sovelletaan kyseisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä, ei tätä käytäntöä.

4. Tytäryhtiöiltä ja ulkopuolisilta kolmansilta osapuolilta kerättävät tiedot

Bose saattaa saada sinusta lisätietoja, kuten demografisia tai ostoshistoriaan liittyviä tietoja, yhteisesti omistetuilta ja hallinnoiduilta tytäryhtiöiltä ja kolmansilta osapuolilta, kuten liikekumppaneilta, markkinoijilta, tutkijoilta ja analyytikoilta, sinulta suoraan kerättävien tietojen täydennykseksi.

KERÄTTÄVIEN TIETOJEN KÄYTTÖ

Keräämme tietoja voidaksemme ylläpitää SoundTouch-järjestelmän asianmukaista toimintaa ja huoltopalveluja sekä auttaaksemme asiakkaita saamaan Bosen tuotteista ja palveluista parhaan mahdollisen hyödyn. Antamiesi tietojen avulla voimme muun muassa

• viimeistellä suorittamasi ostoksen tai muun tapahtuman
• tarjota pyytämäsi palvelun, mukaan lukien SoundTouch-järjestelmän kautta tai yhteydessä tarjottavat palvelut (kuten äänen suoratoistopalvelut)
• selvittää ja ratkaista sovellusten virheitä ja muita raportoitavia ongelmia
• kehittää Palveluja ja parantaa niiden käyttökokemusta
• testata ja kehittää uusia tuotteita, ominaisuuksia ja palveluja sekä parantaa nykyisiä
• vastata tietopyyntöihisi ja tarjota sinulle tehokkaampaa asiakaspalvelua
• tarjota sinulle tärkeitä tuotepäivityksiä, käyttövihjeitä ja muita tietoja Palveluista sekä niiden kautta saatavasta sisällöstä
• tehdä analyyseja ja tutkimuksia, kehittää markkinointia ja laatia raportteja
• tarjota tietoturvaa ja valvontaa sekä korjata teknisiä ongelmia ja ohjelmistovirheitä
• ottaa luvallasi sinuun yhteyttä sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ja kertoa tuotteista, palveluista, kampanjoista, erityistapahtumista, tutkimuksista ja muista aiheista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua
• vastata haasteisiin, oikeuden määräyksiin tai oikeuskäsittelyihin, käyttää juridisia oikeuksiamme tai puolustautua korvausvaatimuksilta.

Tietojen yhdistäminen. Suostut siihen, että Bose voi tässä käytännössä kuvatuissa tarkoituksissa yhdistellä Palvelujen kautta kerättäviä tietoja muista lähteistä sekä verkossa että offline-tilassa saataviin tietoihin ja käyttää yhdisteltyjä tietoja tämän käytännön mukaisesti.

Tietojen kokoaminen ja tunnistetietojen poistaminen. Bose voi koota Palvelujen kautta kerättäviä tietoja ja/tai poistaa niistä käyttäjiin yhdistettävissä olevat tiedot. Koottuja tietoja ja/tai tietoja, joista on poistettu käyttäjiin yhdistettävissä olevat tiedot, voidaan käyttää missä tahansa tarkoituksessa, kuten tutkimuksessa ja markkinoinnissa, ja tällaisia tietoja voidaan myös jakaa kolmansille osapuolille, kuten mainostajille, markkinointikumppaneille, mahdollisille liikekumppaneille, sponsoreille, tapahtumien järjestäjille ja/tai muille.

KERÄTTYJEN TIETOJEN JAKAMINEN

Bose jakaa tietojasi seuraavasti:

Tytäryhtiöt ja osakkuusyritykset. Saatamme jakaa kerättyjä tietoja Bose-ryhmän yhtiöille.

Palveluntarjoajat tai valtuutetut jälleenmyyjät. Saatamme tarjota pääsyn tietoihisi tai jakaa tietojasi tiettyjen palveluntarjoajien kanssa, jotka suorittavat palveluja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tarjoavat meille erilaisia palveluja, jotka liittyvät muun muassa laskutukseen, myyntiin, markkinointiin, sisällön ja ominaisuuksien tarjoamiseen, mainostamiseen, analytiikkaan, tutkimukseen, asiakaspalveluun, lähettämiseen ja kuljetukseen, tietojen tallennukseen, tietoturvaan, petosten ehkäisemiseen, maksujenkäsittelyyn ja juridisiin asioihin. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi ohjelmistovikojen ja -virheiden analyysipalveluita tarjoava Crashlytics sekä muut palveluntarjoajat, kuten Segment, joiden avulla Bose-tuotteista voidaan muodostaa yhteys laitteeseesi ja jotka tarjoavat meille analyysitietoja sisäiseen käyttöön.

Musiikin suoratoistopalvelut. Kun muodostat yhteyden kolmannen osapuolen suoratoistopalveluun Palvelujen kautta, jaamme sinusta tietoja, jotka tarvitaan kolmannen osapuolen sisällön tarjoamiseksi Palvelujen kautta (esim. kirjautumistunnuksesi suoratoistopalveluun).

Bosen ja muiden tahojen suojaaminen. Käyttämällä Palveluja vahvistat ja hyväksyt, että Bose voi käyttää, säilyttää ja luovuttaa tietojasi, mukaan lukien rajoituksetta mitä tahansa käyttäjäsisältöä, jos laki niin edellyttää tai jos Bose vilpittömästi uskoo, että tietojen käyttö, säilyttäminen tai luovuttaminen on kohtuudella välttämätöntä, jotta voimme (a) noudattaa oikeusprosessia (esim. kutsua oikeuskäsittelyyn tai oikeuden määräystä), (b) panna täytäntöön Palvelun käyttöehdot, tämän käytännön tai muut kanssasi tehdyt sopimukset, mukaan lukien mahdollisiin väärinkäytöksiin liittyvät selvitykset, (c) vastata vaatimuksiin siitä, että jokin sisältö rikkoo kolmansien osapuolten oikeuksia, (d) vastata asiakaspalvelupyyntöihisi ja/tai (e) suojata Bosen, sen edustajien ja tytäryhtiöiden, sen käyttäjien ja/tai yleisön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta. Tähän sisältyy tietojenvaihto lainvalvontaviranomaisten ja muiden yhtiöiden sekä organisaatioiden kanssa petosten sekä roskapostin/haittaohjelmistojen ehkäisemiseksi ja vastaaviin tarkoituksiin.

Liiketoimintojen siirtäminen. Bose voi liiketoimintaansa kehittäessään ostaa muita yrityksiä, yhdistää toimintoja niiden kanssa tai ryhtyä niiden liikekumppaniksi. Yrityskaupoissa (ja sellaisia harkittaessa, esim. due diligence -selvityksen yhteydessä) käyttäjätiedot voivat kuulua siirrettävään omaisuuteen. Jos Bosen omaisuus myydään tai siirretään osittain tai kokonaan kolmannelle osapuolelle, siirrettävään liikeomaisuuteen kuuluvat todennäköisesti myös asiakastiedot (mukaan lukien sähköpostiosoitteesi).

Suostumus. Saatamme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille myös luvallasi.

Kootut ja nimettömät tiedot. Bose voi aika ajoin jakaa koottuja ja/tai nimettömiä tietoja Palvelujen käytöstä esimerkiksi julkaisemalla käyttötrendejä koskevia raportteja. Tämä käytäntö ei rajoita sitä, miten Bose käyttää tai jakaa tällaisia koottuja ja/tai nimettömiä tietoja.

MARKKINOINTIA KOSKEVAT VALINNAT

Bose, Bosen tytäryhtiö tai Bosen tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä voi käyttää henkilötietojasi (tai luovuttaa ne luotetun palveluntarjoajan käyttöön) luvallasi myös voidakseen lähettää sinulle sähköpostitse tai kirjeitse markkinointiviestejä, joissa kerrotaan Bosesta, siihen liittyvistä kolmansien osapuolien tuotteista, palveluista, kampanjoista, erityistapahtumista, uutiskirjeistä tai muusta sinua mahdollisesti kiinnostavasta sisällöstä. Kun otat SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön, saat tilaisuuden antaa suostumuksesi tai kieltäytyä.
Jos päätät myöhemmin, ettet halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä, voit ohjeistaa meitä lopettamaan niiden lähettämisen käyttämällä sähköpostitse saamassasi markkinointiviestissä olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai soittamalla alla ilmoitettuihin puhelinnumeroihin. Tästä huolimatta voimme edelleen käyttää ja jakaa joitain tietoja lain sallimalla tai vaatimalla tavalla. Et esimerkiksi pysty peruuttamaan toimintaan liittyvien viestien ottamista vastaan.

LASTEN TIETOSUOJA

Palveluja ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille, eikä Bose tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiaista henkilöistä. Suosittelemme, että yli 13-vuotiaat mutta alle 18-vuotiaat henkilöt pyytävät etukäteen vanhemmiltaan luvan Palvelujen käyttöön tai omien tietojensa lähettämiseen kenellekään internetin kautta.

KANSAINVÄLISET KÄYTTÄJÄT

Palvelujen kautta kerättävät tiedot voidaan siirtää pääkonttoriimme Yhdysvaltoihin käsiteltäviksi tässä käytännössä kuvatuissa tarkoituksissa. Bose voi myös antaa alihankintatyöksi henkilötietojesi käsittelyn tai muutoin jakaa henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja muissa asuinmaasi ulkopuolella oleville tytäryhtiöille tai kolmansille osapuolille. Kyseisten maiden tietosuojalait voivat olla erilaisia tai vähemmän tiukkoja kuin asuinmaassasi sovellettavat lait. Napsauttamalla valintaruutua tai Hyväksyn-painiketta sekä siirtymällä Palvelujen käyttöönottoon suostut nimenomaisesti tällaiseen tietojen siirtoon ja käsittelyyn.

KÄYTTÄJÄN OIKEUDET

Jos haluat lisätietoja Palvelujen kautta kerättävistä tiedoista tai jos haluat tarkistaa sinusta kerätyt tiedot, muuttaa niitä ja/tai pyytää niiden poistamista, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Voit myös kieltää tietojesi käsittelemisen, jos siihen on hyväksyttävä peruste.
Voit myös antaa meille ohjeet siihen, miten voimme jatkaa tietojesi tallentamista, poistamista ja jakamista kuolemasi jälkeen, sekä ilmoittaa sen henkilön nimen, jonka olet nimittänyt käyttämään näitä oikeuksia kuolemasi jälkeen.

BOSEN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa lainsäädäntöä, tietojen keräämistä ja käyttöä tai Palveluidemme ominaisuuksia koskevia muutoksia tai teknologian kehittymistä vastaavaksi. Jos käytäntöön tehdään muutoksia, muutettu versio on luettavissa Palvelujen kautta, joten on suositeltavaa tarkistaa käytäntö aika ajoin. Jos käytäntöön tehdään jokin oleellinen muutos, saat siitä asianmukaisen ilmoituksen ja pyydämme hyväksyntääsi päivitetylle käytännölle oikeudellisten vaatimusten mukaisesti.

KÄYTTÄJIEN TIETOJEN SUOJAAMINEN

Bose pyrkii suojaamaan käyttäjien tietoja katoamiselta tai luvattomalta käytöltä, hyödyntämiseltä, muuttamiselta tai poistolta. Mitkään tietoturvaohjelmat eivät kuitenkaan ole täysin suojattuja, emmekä siksi voi taata, että tietosi ovat täysin turvassa.

TIETOSUOJA KALIFORNIASSA

Kalifornian lainsäädännön nojalla Kalifornian osavaltion asukkailla on tietyissä tapauksissa oikeus pyytää meitä paljastamaan, miten jaamme (sovellettavan Kalifornian osavaltion lainsäädännön määrittelemiä) tietyntyyppisiä henkilötietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on tähän oikeuteen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Emme kuitenkaan jaa Palvelujen kautta kerättyjä henkilötietoja kolmansille osapuolille tai Bose-tuotteiden jälleenmyyjille niiden omaan käyttöön, jotta ne voisivat markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan sinulle.
On myös syytä huomata, että Palvelut eivät tunnista selaimen käynnistämiä Do Not Track -signaaleja tai vastaavia mekanismeja eivätkä reagoi niihin, sillä Do Not Track -standardien, -toteutusten ja -ratkaisujen kehittäminen on alalla vielä kesken.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Bose säilyttää tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä käytännössä selostettuihin tarkoituksiin, ellei lainsäädäntö edellytä tai salli pitempää säilytysaikaa.

BOSEN YHTEYSTIEDOT

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, sinulla on tähän käytäntöön liittyviä kysymyksiä tai olet siitä eri mieltä, ota meihin yhteyttä seuraavien yhteystietojen kautta:

• sähköpostiosoite – privacyandsecurity@bose.com
• voit myös soittaa meille numeroon, joka löytyy osoitteesta http://worldwide.bose.com/soundtouch_contact_us.