MAAILMANLAAJUISESTI

BOSE SOUNDTOUCH -TUOTTEIDEN YKSITYISYYDENSUOJAILMOITUS

JOHDANTO JA POIMINTOJA YKSITYISYYDENSUOJASTA

Bose Corporation kunnioittaa yksityisyyttäsi. Asiakkaiden kunnioittaminen perustuu siihen, että ymmärrät, mitä henkilötietoja Bose kerää, kuinka niitä käytetään ja jaetaan sekä kuinka voit rajoittaa niiden käyttämistä ja jakamista. Lue tämä yksitysyydensuojailmoitus. Siinä kerrotaan, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme SoundTouchTM-järjestelmiin, SoundTouch-tietokoneohjelmistoon ja mobiilisovelluksiin ("ohjelmisto") liittyviä tietoja.

Kuten tässä yksityisyydensuojailmoituksessa kerrotaan, henkilökohtaisia tietojasi ja muita tietoja hallitsee ja käsittelee Bose Corporation, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa osoitteessa The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701.

Bose kerää tiettyjä tietoja sinusta SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston avulla, jotta SoundTouch-järjestelmäsi toimii oikein. Käytämme näitä tietoja Bose-suhteesi vahvistamiseen, liiketoimintamme hallitsemiseen ja muista jäljempänä kuvatuista syistä.

Kun rastitat ruudun tai napsautat painiketta ja jatkat SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston käyttöönottoa, suostut siihen, että henkilötietojasi ja muita tietoja kerätään, käytetään ja jaetaan tässä yksityisyydensuojailmoituksessa kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy yksityisyydensuojan ehtoja, älä jatka SoundTouch-järjestelmän käyttöönottoa ja ota yhteys Boseen.

Kuten jäljempänä kerrotaan, keräämme erilaisia teknisiä tietoja, kun käytät SoundTouch-järjestelmääsi ja ohjelmistoa, kuten järjestelmäsi IP-osoitteen ja tunnuksen. Lisäksi keräämme tietoja käyttämisestä ja sisällöstä, kuten SoundTouch-järjestelmän esiasetuksiin tallennetusta sisällöstä ja SoundTouch-kuunteluhistoriasta, esimerkiksi äskettäin kuunnellut radioasemat, soittoluettelot, esittäjät, albumit, musiikkikappaleet tai podcast-lähetykset.

Kun käytät SoundTouch-järjestelmääsi, saamme tietoja sijainnistasi IP-osoitteesi perusteella. Analysoimme näitä tietoja aina kun käytät järjestelmää sen varmistamiseksi, että maassasi käyttöön tarkoitettu sisältö on käytettävissäsi. Emme kuitenkaan säilytä sijaintitietojasi tai seuraa sijaintiasi.

Voimme yhdistää henkilötietoihin muista esimerkiksi verkkolähteistä saamamme tietoja. Nämä tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Bosen tietokantoihin, myös pilvitietokantoihin, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Ne voidaan myös antaa Bosen tytäryritysten, valtuutettujen Bose-jakelijoiden ja -jälleenmyyjien, luotettujen kolmansina osapuolina puolestamme toimivien palveluntarjoajien, musiikinvirtautuspalvelujen tai eri puolilla maailmaa toimivien muiden sisällöntuottajien käyttöön.

Jos olet antanut suostumuksesi, Bose, Bosen tytäryritys tai Bose-tuotteiden valtuutettu jakelija voi käyttää henkilötietojasi tai antaa ne luotetun palveluntarjoajan käyttöön Bosesta, siihen liittyvistä kolmansien osapuolien tuotteista tai sinua mahdollisesti kiinnostavista palveluista kertovien markkinointiviestien lähettämiseen. Kun otat SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön, saat tilaisuuden antaa suostumuksesi tai kieltäytyä.

Kuten jäljempänä kerrotaan, voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön ja määrittää sen asetukset lähes nimettömänä, mutta tällöin et saa tärkeitä tietoja tuotepäivityksistä tai muita tietoja Boselta. Kerämme tällöinkin tiettyjä järjestelmän moitteettoman toiminnan kannalta tärkeitä tietoja, kuten IP-osoite ja tietoja esiasetuksista, mutta näitä tietoja ei voida yhdistää sinuun.

Sinulla voi olla tietosuojalainsäädäntöön perustuva oikeus saada käyttöösi keräämämme tiedot, tehdä niihin muutoksia ja/tai pyytää niiden poistamista. Voit peruuttaa tietojen käsittelemiselle antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyden joko soittamalla osoitteessa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähettämällä viestin osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

Tämä yksityisyydensuojailmoitus koskee SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston avulla kerättyjä tietoja. Muilla Bose Corporationin asiakastoiminnoilla on erilaiset yksityisyydensuojailmoitukset. Ne näkyvät osoitteessa http://global.bose.com. Henkilötiedot viittaa tässä ilmoituksessa tietoihin, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi.

KERÄÄMÄMME HENKILÖ- JA MUUT TIEDOT

Näitä tietoja kerätään lähinnä järjestelmäsi moitteettoman toiminnan ja kunnossapidon varmistamiseksi. Lisätietoja on jäljempänä Henkilökohtaisten ja muiden tietojen käyttäminen -kohdassa. Suostut siihen, että voimme vastaanottaa ja tallentaa erilaisia sinusta kertovia tietoja tietokoneeseen, taulutietokoneeseen tai mobiililaitteeseen asennetun SoundTouchTM-ohjelmiston avulla. Hyväksyt myös sen, että voimme kerätä tietoja SoundTouch-järjestelmän avulla.

Saatamme kerätä henkilö- ja muita tietoja, kuten

Teknisiä tietoja, esimerkiksi
· Internet-yhteyden nopeus ja tyyppi
· luettelo SoundTouch-järjestelmistä ja sovelluksista
· SoundTouch-tuotteen laiteohjelmistoversiot, MAC-osoitteet, IP-osoitteet ja Wi-Fi(R)-signaalin voimakkuus
· SoundTouch-ohjelmistoversiot
· IP-osoitteesi perusteella selville saadut sijaintitiedot (näitä tietoja analysoidaan aina kun SoundTouch-järjestelmää käytetään, jotta sijainnin mukaan määräytyvä sisältö on käytettävissä, mutta näitä tietoja ei tallenneta eikä seurata)
· sen tietokoneen, taulutietokoneen tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmä ja/tai tyyppi, jossa SoundTouch-ohjelmistoa käytetään
· halukkuus vastaanottaa sähköpostiviestejä
· SoundTouch-ohjelmiston salasana (nämä tiedot hajakoodataan, joten kukaan ei saa niitä selville alkuperäisessä muodossaan, ei edes Bose)

Tietoja sisällöstä ja käyttämisestä, esimerkiksi
· SoundTouch-järjestelmän esiasetuksiin tallennettu sisältö
· SoundTouch-järjestelmän kuunteluhistoria ja sisältötiedot, kuten äskettäin kuunnellut radioasemat, soittoluettelot, esittäjät, albumit, musiikkikappaleet tai podcast-lähetykset
· SoundTouch-järjestelmän ja ohjelmiston käyttö ja sisältö, kuten järjestelmän käytön kesto ja ajoitus sekä sisällön virtauttaminen
· palvelutunnukset, joiden sisältämien todennustietojen avulla SoundTouch-järjestelmään voidaan toimittaa kolmannen osapuolen sisältöä
· digitaalisten oikeuksien hallinnan mahdolliseksi tekevät tapahtumatiedot
nimi (jos käytettävissä)

yhteystiedot, kuten: - katuosoite (jos käytettävissä) - sähköpostiosoite.
Suostut siihen, että näitä tietoja kerätään ja tallennetaan Bosen tietokantoihin (myös pilvitietokantoihin) ja valikoitujen puolestamme kolmansina osapuolina toimivien palveluntarjoajien tietokantoihin. Nämä tietokannat voivat sijaita Yhdysvalloissa tai muualla asuinmaasi ulkopuolella.
Voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön ja määrittää sen asetukset lähes nimettömänä antamalla tätä tarkoitusta varten perustetun tai toimimattoman sähköpostiosoitteen sekä kieltäytymällä todellisen nimesi, osoitteesi ja muiden henkilötietojesi antamisesta osana kirjautumista. Jos et anna toimivaa sähköpostiosoitetta, et saa tärkeitä tietoja tuotepäivityksistä. Edellä mainittujen IP-osoitteen ja kuunteluhistorian kaltaisten tietojen kerääminen automaattisesti jatkuu. Ne liitetään tiliisi, koska näitä tietoja tarvitaan järjestelmän moitteettoman toiminnan ja kunnossapidon varmistamiseksi, mutta Bose ei pysty yhdistämään näitä tietoja sinuun.

Kun otat SoundTouch-järjestelmän käyttöön, lataat ohjelmistoja Bosen sivustosta tai kolmannen osapuolen sovellusmyymälästä. Bosen sivustossa käytetään evästeiden kaltaisia jäljitysmekanismeja. Yksityisyydensuojamme koskee tietojen keräämistä, käyttämistä ja jakamista Bosen sivustoista jäljempänä kuvatulla tavalla. Saat lisätietoja Bosen lataamissivustosta napsauttamalla osoitteessa http://www.bose.com/soundtouch_app näkyvää Privacy Policy (Yksityisyydensuoja) -linkkiä. Jos olet ladannut SoundTouch-ohjelmiston kolmannen osapuolen sovellusmyymälästä, tutustu tämän osapuolen yksityisyydensuojakäytäntöön, jotta saat selville, kuinka tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan. Jos käytät musiikin tai muun sisällön virtauttamispalvelua SoundTouch-järjestelmän avulla, tutustu myös tämän palvelun yksityisyydensuojakäytäntöön.

HENKILÖKOHTAISTEN TAI MUIDEN TIETOJEN MAHDOLLINEN YHDISTÄMINEN

Suostut siihen, että voimme tämän käytännön rajoissa yhdistää henkilökohtaisia ja muita tietoja, joita keräämme SoundTouchTM -järjestelmän ja ohjelmiston avulla sekä muista myös verkossa toimivista lähteistä. Voimme esimerkiksi yhdistää SoundTouch-järjestelmästä saatavia tietoja sivustomme avulla keräämiimme tai puhelimitse tai sähköpostitse antamiisi tietoihin.

Saatamme kerätä henkilö- ja muita tietoja esimerkiksi seuraavista lähteistä:

Yhteydenpitosi kanssamme esimerkiksi sivustojen kautta, myymälöissä, tapahtumissa, puhelimitse, postitse tai sähköpostitse

Sivuston jäljityssovellukset, lisätietoja on Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa osoitteessa http://global.bose.com)

Tytäryrityksemme, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja muut kolmannet osapuolet

Lähettämistämme lomakkeista ja vastauksista pyyntöihimme

Suostut siihen, että SoundTouch-tietojen lisäksi keräämämme henkilö- ja muut tiedot voivat sisältää seuraavia:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Laskutustiedot, kuten toimitus- ja laskutusosoitteet, luotto- tai maksukortin numero, tarkistusnumero ja viimeinen voimassaolopäivä

Tiedot ostoista ja muista tapahtumista, kuten tutkimuksiin antamasi vastaukset ja yhteydenotot asiakaspalveluun

Sivuston selaaminen, lisätietoja on Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa

Muut henkilötiedot, joita keräämme lain sallimalla tai vaatimalla tavalla

Kuten edeellä on mainittu, henkilö- ja muiden tietojen kerääämistä muutoin kuin SoundTouch-järjestelmän ja -ohjelmiston avulla säädellään muissa Bosen yksityisyydensuojailmoituksissa sekä tekemiesi valintoje avulla. Lisätietoja on osoitteessa http://global.bose.com. Jos muiden ilmoitusten ja tämän ilmoituksen välillä esiintyy ristiriita, tämä yksityisyydensuojailmoitus on pätevä.

HENKILÖKOHTAISTEN JA MUIDEN TIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Tärkein syy henkilö- ja muiden tietojen keräämiseen SoundTouchTM-järjestelmän ja -ohjelmiston avulla on SoundTouch-järjestelmäsi moitteettoman toiminnan varmistaminen. Lisäksi käytämme näitä tietoja käyttäjän ja Bosen välisen suhteen vahvistamiseksi ja liiketoimintaamme varten. Suostut siihen, että voimme käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

SoundTouch-järjestelmäsi moitteettoman toiminnan varmistaminen

Pyytämiesi palvelun toimittaminen, kuten palvelujen toimittaminen SoundTouch-järjestelmän kautta tai sen avulla, esimerkiksi äänen virtauttaminen
Tekemäsi osto- tai muun tapahtuman saattaminen päätökseen

Esittämiisi tietopyyntöihin vastaamiseen ja asiakaspalvelun tehostamiseksi

Tärkeiden tuotepäivitysten toimittamiseen, käyttövihjeiden antamiseen sekä tietojen ja sisällön toimittamiseen SoundTouch-laitteen avulla

Tuotteidemme, palvelujemme ja sivustojen parantamiseksi

Analyysejä, markkinatutkimuksia ja raportteja varten

Tietoturvan varmistamiseen ja teknisten ongelmien ratkaisemiseen

Haasteisiin, oikeuden määräyksiin tai oikeusprosesseihin vastaamiseen tai laillisten oikeuksiemme suojaamiseen ja käyttämiseen tai puolustautumiseen oikeuden vaatimuksia vastaan

Muihin tarkoituksiin, joihin olet suostunut tai jotka laki sallii. Lisätietoja on jäljempänä Markkinointi ja yksityisyydensuojausvalinnat -kohdassa

MIKSI JA MITEN JAAMME HENKILÖ- JA MUITA TIETOJA

Suostut siihen, että Bose voi jakaa henkilökohtaisia ja muita tietojasi seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

Bosen tytäryritykset, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja luotettavat kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä tuottamaan tehokasta asiakaspalvelua Musiikinvirtautuspalvelut ja muut sisällöntuottajat, jotta he voivat toimittaa sisältöä SoundTouchTM-järjestelmäsi kautta Bosen tytäryritykset, valtuutetut Bose-tuotteiden jakelijat ja jälleenmyyjät ja luotettavat kolmannet osapuolet, jotka toimeksiannostamme auttavat saattamaan loppuun aloittamiasi oston, palvelun tai tapahtuman Luotettavat palveluntarjoajat, jotka auttavat meitä hallitsemaan liiketoimintaamme ja jotka tallentavat, suojaavat, hallitsevat ja analysoivat tietoja puolestamme SoundTouch-järjestelmän ja sen kautta saatavien palvelujen käyttämisestä nykyisille ja tuleville liikekumppaneillemme. Tiedot annetaan käyttöön vain koosteina, joista henkilökohtaisia tietoja ei voida tunnistaa.

Haasteisiin, oikeuden määräyksiin tai oikeusprosesseihin vastaamiseen tai laillisten oikeuksiemme suojaamiseen ja käyttämiseen tai puolustautumiseen oikeuden vaatimuksia vastaan

Kun uskomme, että on välttämätöntä tutkia tai estää laittomuuksia, epäiltyjä petoksia, tietoturvahaavoittuvuuksia tai tilanteita, joissa kenen tahansa henkilön fyysistä turvallisuutta uhataan, tai suorittaa toimenpiteitä näiden suhteen tai kun käyttöehtojamme rikotaan

Sovellettavan lain salliessa tai vaatiessa

Emme jaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi, kuten jäljempänä kerrotaan.

MARKKINOINTI JA YKSITYISYYDENSUOJAUSVALINNAT

Sinulla on päätösvaltaa henkilötietojesi käyttämiseen markkinointitarkoituksissa. Bose ei käytä henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun markkinointitarkoituksissa ilman suostumustasi. Kun otat SoundTouchTM-tilisi käyttöön, saat tilaisuuden tehdä valintoja tietojesi käyttämisestä markkinointitarkoituksiin. Jos suostut ottamaan vastaan Bosen markkinointiviestejä, suostut siihen, että
Bose, Bosen tytäryritykset tai Bose-tuotteiden valtuutetut jakelijat voi käyttää henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun sähköpostitse tai postitse tuotteista, palveluista, kampanjoista, tapahtumista tai sinua mahdollisesti kiinnostavista aiheista kertomiseksi

Bose, Bosen tytäryritykset tai Bose-tuotteiden valtuutetut jakelijat voi käyttää henkilötietojasi vastaanottamasi uutistiedotteiden ja Bosen tai kolmansien osapuolien tuotteista tai palveluista kertovan mainonnan tai sisällön kohdistamiseksi tai mukauttamiseksi. Yritämme varmistaa, että tällaisesta sisällöstä on hyötyä sinulle ja/tai se kiinnostaa sinua. Voimme esimerkiksi lähettää uusista SoundTouch-tuotteista kertovia sähköpostiviestejä tai esitteitä.

Voimme luovuttaa henkilötietosi luotettavilla puolestamme toimiville kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä markkinoinnissa, kuten Bosen kampanjoista kertovan sähköpostiohjelman ja verkkomainonnan toteuttamisessa.

mme luovuta SoundTouch-järjestelmän tai -ohjelmiston kautta kerättyjä henkilötietoja muille kolmansille osapuolille tai Bose-jälleenmyyjille niiden omaan käyttöön, jotta ne voivat markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan sinulle.

Kun otat SoundTouch-tilisi käyttöön, voit antaa suostumuksesi valitsemalla valintaruudun. Jos päätät myöhemmin, että et halua ottaa vastaan markkinointiviestejä, voi pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttämisen tälleaiseen tarkoitukseen soittamalla johonkin Bosen numeroon, jotka näkyvät osoitteessa Ota yhteyttä.

Lisäksi voit ilmaista yksityisyydensuojaan liittyvän tahtosi, kun lähetät meille tietoja esimerkiksi transaktion aikana tai ilmoittautuessasi tapahtumaan. Kaikissa markkinointiviesteisasämme näkyy aina menetelmä, jota käyttämällä voit peruuttaa tällaisten viestien tilauksen.
Tästä huolimatta voimme edelleen käyttää ja jakaa joitain tietoja lain sallimalla tai vaatimalla tavalla Et esimerkiksi pysty peruuttamaan toimintaan liittyvien viestien ottamista vastaan. Jos haluat välttää tämän, voit ottaa SoundTouch-järjestelmäsi käyttöön lähes nimettömästi edellä kuvatulla tavalla.

TURVALLISUUS

Bose on ryhtynyt teknisiin ja organisaatioon vaikuttaviin varotoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tai lain rikkomisen vuoksi tapahtuvaa menettämistä, muuttamista, paljastumista tai käyttämistä vastaan varsinkin silloin, kun tietoja siirretään verkossa, sekä muuta lainvastaista käsittelemistä vastaan.

ERITYINEN HUOMAUTUS YHDYSVALTOJEN ULKOPUOLELLA ASUVILLE ASIAKKAILLE

Bose Corporation kerää tässä yksityisyydensuojailmoituksessa mainitut henkilö- ja muut tiedot Yhdysvalloissa. Bosen pääkonttori sijaitsee osoitteessa The Mountain, Framingham, Massachusetts, 01701. Suostut siihen, että tietojasi käsitellään Yhdysvalloissa tässä ilmoituksessa mainittuja tarkoituksia varten. Kuten edellä on mainittu, Bose voi käyttää tietojesi käsittelyyn tai jakamiseen Bosen tytäryrityksille, valtuutetuille jakelijoille ja jälleenmyyjille myös alihankkijoita, luotettavia palveluntarjoajia ja luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka toimivat Yhdysvalloissa tai muualla muussa kuin asuinmaassasi. Yksityisyytesi suojaamiseksi ryhdytään kohtuullisiin sopimuspohjaisiin tai muihin toimenpiteisiin, mutta näissä maissa tietojen suojausta koskevat lait voivat olla erilaisia tai vähemmän ankaria kuin asuinmaasi lainsäädäntö. Annat nimenomaisesti suostumuksesi tietojen siirtämiseen ja käsittelemiseen.
Sinulla voi olla tietosuojalainsäädäntöön perustuva oikeus saada käyttöösi keräämämme tiedot, tehdä niihin muutoksia ja/tai pyytää niiden poistamista. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyden joko soittamalla osoitteessa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähettämällä viestin osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

LISÄTIEDOT

Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien osalta tähän yksityisyydensuojailmoitukseen sovelletaan Massachusettsin lainsäädäntöä ja erimielisyyksien ratkaisemismenetelmiä.

Tähän yksityisyydensuojailmoitukseen tehtävät muutokset julkaistaan SoundTouchTM-ohjelmiston avulla. Ilmoitamme muutoksista ja/tai pyydämme suostumustasi niihin käyttämällä muita menetelmiä, jos lainsäädäntö edellyttää tätä.
Jos mielessäsi on kysymyksiä, soita Boselle osoitteessa Ota yhteyttä näkyvään puhelinnumeroon tai lähetä viesti osoitteeseen privacyandsecurity@bose.com.

Päivitetty 21. elokuuta 2013

Ota yhteys Ehdot Tietosuojakäytäntö

© 2017 Bose Corporation