Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
REISSAAJILLE

Suosikkilahjat reissaajille, joiden seuraava matka on aina suunnitteilla.

BOSEN PARHAAT KUULOKKEET. NYT ENTISTÄKIN PAREMMAT.

QuietComfort 35 II -langattomat kuulokkeet

Bosen parhaat kuulokkeet sopivat nyt entistä paremmin matkustukseen, sillä maailmanluokan melunvaimennuksen voi säätää kolmelle eri tasolle. Voit siis poistaa lentokoneen melun kokonaan tai päästää kuulutukset läpi. Erinomaisen istuvuuden ansiosta kuulokkeet tuntuvat miellyttävältä päässä pitkilläkin lennoilla.

MINNE MENETKIN

SoundLink Micro Bluetooth® -kaiutin

Tämä pieni mutta pippurinen kaiutin sopii niin retkeilijöille, pyöräilijöille kuin reissaajillekin. Kaiutin on erittäin kestävä ja vedenpitävä, ja kestävän silikonikahvan ansiosta se pysyy aina menossa mukana. Tällä kaiuttimella voit viedä musiikin minne tahansa.

POISTAA TAUSTAÄÄNET VALITSEMALLASI TARKKUUDELLA

QuietControl 30 -kuulokkeet

Nämä langattomat in-ear-kuulokkeet ovat kevyet ja miellyttävän tuntuiset. Ne kulkevat mukana missä tahansa ja vaimentavat ympäristön äänet tilanteen mukaan.

VIE ÄÄNI AIVAN UUDELLE TASOLLE – KAIKKIALLE YMPÄRILLESI.

SoundLink Revolve Bluetooth® -kaiutin

Perillä kohteessa on hauskempaa, kun mukana on luotettava matkakumppani. Tämä on yksi parhaista mobiilikaiuttimistamme. Se tuottaa aidon 360 asteen äänen, joka on uskomattoman voimakas pieneen kokoon nähden. Haluatko kuunnella musiikkia ulkona? Tämä kaiutin on valmis kaikkeen, sillä se on erittäin kestävä ja roiskesuojattu.