Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
OPISKELIJOILLE

Lukukausi on jälleen saatu päätökseen, ja perheen opiskelijat tulevat jouluksi kotiin. Anna tänä jouluna lahja, joka auttaa opiskelijaa eteenpäin myös kevätlukukaudella.

VAIKUTTAVA ÄÄNENTOISTO MOTIVOI PAREMPIIN SUORITUKSIIN
Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Vaikuttava äänentoisto motivoi parempiin suorituksiin niin opiskelujen äärellä kuin liikunnan parissakin. Langattomat ja miellyttävän tuntuiset in-ear-kuulokkeet pysyvät tiiviisti paikoillaan ja ovat hien- ja säänkestävät.

LANGATON VAPAUS JA LUOKKANSA PARAS ÄÄNI
SoundLink around-ear II -kuulokkeet

Voit rentoutua musiikin parissa ja vastata puheluihin kuulokkeiden kätevän Bluetooth®-yhteyden ansiosta. Kevyiden kuulokkeiden täyteläinen ääni, helppokäyttöiset säätimet ja ylellinen tuntu ovat lyömätön yhdistelmä.

OTA VAIKUTTAVA MUSIIKKI MUKAASI KAIKKIALLE
SoundLink Color Bluetooth® -kaiutin

Tämä suosittu Bluetooth-kaiutin on suunniteltu kulkemaan mukanasi kaikkialla. Pieni mutta kestävä kaiutin tuottaa tasapainoisen ja laaja-alaisen äänen. Lisäksi sen akku kestää kahdeksan tuntia yhdellä latauksella.

Vaikuttava ääni kaikkien iloksi
SoundLink Bluetooth® III -kaiutin

Bosen tehokkain SoundLink-kaiutin toistaa muhkean äänen, ja jopa 14 tunnin akunkeston ansiosta juhlat voivat jatkua pidempään. Tämä langaton kaiutin tuo opiskelijajuhliin eloa missä tahansa.