Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
OPISKELIJOILLE

Lukukausi on jälleen saatu päätökseen, ja perheen opiskelijat tulevat jouluksi kotiin. Anna tänä jouluna lahja, joka auttaa opiskelijaa eteenpäin myös kevätlukukaudella.

LYÖMÄTÖN ÄÄNENTOISTO KOMPAKTISSA KOOSSA

SoundLink Micro -Bluetooth®-kaiutin

Pieni mutta pippurinen kaiutin sopii täydellisesti opiskelija-asuntoon ja viikonloppureissuille. Erittäin kestävässä ja vesitiiviissä kaiuttimessa on myös luja silikonikahva.

TUNTUVAT MIELLYTTÄVILTÄ. EI HÄIRITSEVIÄ JOHTOJA.

Bosen langattomat on-ear-kuulokkeet

Näillä kuulokkeilla voi rentoutua musiikin parissa ja vastata puheluihin luotettavan Bluetooth-yhteyden ansiosta. Kevyiden kuulokkeiden kirkas ja voimakas ääni, helppokäyttöiset säätimet ja ylellinen tuntu ovat lyömätön yhdistelmä.

OTA VAIKUTTAVA MUSIIKKI MUKAASI KAIKKIALLE

SoundLink Color II -Bluetooth®-kaiutin

Tämä vettä hylkivä langaton kaiutin toimii säällä kuin säällä. Se kulkee helposti mukana, ja värivalikoimassa on neljä väriä. Valitse tyyliisi sopiva kaiutin ja vie musiikki mukanasi mihin ikinä menetkin. Tämä on suosittu lahja opiskelijoille.

VAIKUTTAVA ÄÄNENTOISTO MOTIVOI PAREMPIIN SUORITUKSIIN

SoundSport -langattomat kuulokkeet

Vaikuttava äänentoisto motivoi parempiin suorituksiin niin opiskelujen äärellä kuin liikunnan parissakin. Langattomat ja miellyttävän tuntuiset in-ear-kuulokkeet pysyvät tiiviisti paikoillaan ja ovat hien- ja säänkestävät.

ERIKOISTARJOUS