Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
URHEILUN YSTÄVILLE

Penkkiurheilu on heille sydämen asia, ja he ovat tuttu näky kuntosalilla. Nämä lahjat ovat juuri heille.

URHEILUKUULOKKEET, JOTKA SEURAAVAT SYKETTÄSI.

SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Bosen langattomat urheilukuulokkeet vievät treenit uudelle tasolle. SoundSport Pulse -kuulokkeissa on sisäänrakennettu sykemittari, jonka ansiosta suoritusta on helppo seurata musiikin kuuntelun häiriintymättä.

VAIKUTTAVA ÄÄNENTOISTO MOTIVOI PAREMPIIN SUORITUKSIIN

SoundSport -langattomat kuulokkeet

Vaikuttava äänentoisto kannustaa parempiin suorituksiin ilman hankalia johtoja. Nämä langattomat kuulokkeet pysyvät treenien aikana paikallaan ja tuntuvat miellyttäviltä. Ne ovat hien- ja säänkestävät, ja niiden akku kestää pitkiäkin treenejä.

ERIKOISTARJOUS

MUSIIKKIA MUKAAN

SoundLink Revolve -Bluetooth®-kaiutin

Tämä kaiutin tuottaa aidon 360 asteen äänen, joten se sopii hyvin pikatreenien tahdittajaksi tai pihapelien säestäjäksi. Ääni kuuluu tasaisesti joka puolelle, joten kaikki voivat nauttia musiikista tasapuolisesti. Kotelo on kestävä ja roiskesuojattu.

ANSAITSET PARHAAN MAHDOLLISEN ÄÄNENTOISTON. SIKSI TEIMME PARHAAN MAHDOLLISEN SOUNDBAR-KAIUTTIMEN.

SoundTouch 300 ‑soundbar-kaiutin

Pelien ja elokuvien ystäville hyvä äänentoisto on kaikki kaikessa. Siksi teimme parhaan mahdollisen soundbar-kaiuttimen. Pienen kaiuttimen monipuolinen tekniikka saa elokuvat, televisio-ohjelmat ja urheilun kuulostamaan entistä paremmilta, ja lisäksi SoundTouch-ominaisuus tuo ulottuvillesi koko musiikin maailman.