Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
KODIN TUNNELMANLUOJILLE

Etsi täydellinen lahja äidille tai isälle – tai kenelle tahansa, joka on tunnettu hyvistä juhlistaan.

ANSAITSET PARHAAN MAHDOLLISEN ÄÄNENTOISTON. SIKSI TEIMME PARHAAN MAHDOLLISEN SOUNDBAR-KAIUTTIMEN.

SoundTouch 300 ‑soundbar-kaiutin

Pelien ja elokuvien ystäville hyvä äänentoisto on kaikki kaikessa. Siksi teimme parhaan mahdollisen soundbar-kaiuttimen. Pienen kaiuttimen monipuolinen tekniikka saa elokuvat, televisio-ohjelmat ja urheilun kuulostamaan entistä paremmilta, ja lisäksi SoundTouch-ominaisuus tuo ulottuvillesi koko musiikin maailman.

TODENMUKAINEN ÄÄNI JA LANGATON MUSIIKKI

Wave SoundTouch IV ‑järjestelmä

Vanha tuttu ulkoasu yhdistyy uudistuneessa Wave-järjestelmässä musiikin suoratoistoon SoundTouch-ominaisuudella. Vaikuttava ääni ja nettiradion, musiikkikirjaston, soittolistojen ja suosittujen musiikkipalveluiden suoratoisto kodin Wi-Fi®-verkossa luovat juhliin tunnelmaa.

ERIKOISTARJOUS

VIE ÄÄNI AIVAN UUDELLE TASOLLE – KAIKKIALLE YMPÄRILLESI.

SoundLink Revolve+ Bluetooth® -kaiutin

Aito 360 asteen kaiutin tuottaa ympärilleen uskomattoman täyteläistä ääntä. Keskellä huonetta kaiutin tuottaa tasaisen äänen kaikille paikalla olijoille, ja lähellä seinää sen ääni tuntuu kuuluvan joka puolelta. Joustavan kahvan ansiosta voit järjestää bileet missä tahansa.

TINKIMÄTÖN BOSE-LAATU SYNTYY YKSITYISKOHDISTA.

Lifestyle 650 -järjestelmä

Järjestelmä on suunniteltu kaikin tavoin kauniiksi ja toimivaksi. Akustisesti upea. Ulkoisesti kaunis. Ammattitaidolla valmistettu. Helppokäyttöinen. Bosen kaikkien aikojen parhaasta viiden kaiuttimen kotiteatterijärjestelmästä on iloa pitkäksi aikaa.