Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

LAHJAT
KODIN TUNNELMANLUOJILLE

Etsi täydellinen lahja äidille tai isälle – tai kenelle tahansa, joka on tunnettu hyvistä juhlistaan.

TODENMUKAINEN ÄÄNI JA LANGATON MUSIIKKI
Wave SoundTouch IV -järjestelmä

Vanha tuttu ulkoasu yhdistyy uudistuneessa Wave-järjestelmässä musiikin suoratoistoon SoundTouch-ominaisuudella. Vaikuttava ääni ja nettiradion, soittolistojen ja suosittujen musiikkipalveluiden suoratoisto kodin Wi-Fi®-verkossa luovat juhliin tunnelmaa.

ERIKOISTARJOUS

MUSIIKKIA LANGATTOMASTI USEAMMASSA HUONEESSA
SoundTouch 10 x 2 -aloituspaketti

Tuo juhliin eloa toistamalla musiikkia kahdessa huoneessa. Tämän SoundTouch-paketin ansiosta samaa musiikkia voi kuunnella samanaikaisesti kahdessa huoneessa – tai eri huoneissa voi kuunnella eri musiikkia.

ANSAITSET PARHAAN MAHDOLLISEN ÄÄNENTOISTON. SIKSI TEIMME PARHAAN MAHDOLLISEN SOUNDBAR-KAIUTTIMEN.
SoundTouch 300 -soundbar-kaiutin

Pelien ja elokuvien ystäville hyvä äänentoisto on kaikki kaikessa. Siksi teimme parhaan mahdollisen soundbar-kaiuttimen. Pienen kaiuttimen monipuolinen tekniikka saa elokuvat, televisio-ohjelmat ja urheilun kuulostamaan entistä paremmilta, ja lisäksi SoundTouch-ominaisuus tuo ulottuvillesi koko musiikin maailman.

TINKIMÄTÖN BOSE-LAATU SYNTYY YKSITYISKOHDISTA.

Lifestyle 650 -järjestelmä

Järjestelmä on suunniteltu kaikin tavoin kauniiksi ja toimivaksi. Akustisesti upea. Ulkoisesti kaunis. Ammattitaidolla valmistettu. Helppokäyttöinen. Bosen kaikkien aikojen parhaasta viiden kaiuttimen kotiteatterijärjestelmästä on iloa pitkäksi aikaa.

TEHOKKAIN LANGATON KAIUTIN
SoundTouch 30 -kaiutin

Bosen paras yhden kaiuttimen SoundTouch-järjestelmä erottuu edukseen ja tuottaa vaikuttavan äänen. Kaiuttimeen voi suoratoistaa musiikkipalveluita, nettiradiota ja soittolistoja kodin Wi-Fi-verkossa, ja siitä tulee juhlien keskipiste yhdellä painalluksella.

TÄYTELÄINEN, HUONEEN TÄYTTÄVÄ ÄÄNI KOMPAKTISTA MUSIIKKIJÄRJESTELMÄSTÄ

Wave IV -musiikkijärjestelmä

Kytke laite pistorasiaan, niin kaikki on valmista. Tavalliset tai itse poltetut CD- tai MP3 CD -levyt ladataan suoraan laitteen etuosaan ja järjestelmää ohjataan ohuella kaukosäätimellä. Pääliosan kosketuslevyyn on piilotettu kätevä päälle/pois/torkku-kytkin.