Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

ANNA LAHJAKSI BOSE.
SE ON TÄYNNÄ AITOA TUNNETTA.

On taas se aika vuodesta. Joulu on täällä, ja meiltä löydät täydelliset lahjat kaikille läheisillesi – myös itsellesi. Kun annat lahjaksi Bose-tuotteen, annat saajalle entistä enemmän iloa musiikista ja viihteestä.

MATKUSTA MUKAVASTI. PAKKAA MUKAAN LAATUA.

LAHJAT
REISSAAJILLE

Lomalaiset, paljon matkustavat ja työmatkalaiset. Kuulokkeet tekevät matkustamisesta mukavaa ja takaavat laadukkaan äänentoiston ja tehokkaan taustaäänien poiston. Perillä muhkeasta äänentoistosta huolehtii Bosen suosituin Bluetooth®-kaiutin.

ENERGIAA TREENEIHIN JA PENKKIURHEILUUN.

LAHJAT
URHEILUN YSTÄVILLE

Hyvät kuulokkeet antavat lisäpotkua treeneihin muillekin kuin huippu-urheilijoille. Langattomat in-ear-kuulokkeet vievät treenit uudelle tasolle, ja Bosen paras soundbar-kaiutin tempaa mukaansa pelitunnelmaan.

MUSIIKKI KANNUSTAA JA AUTTAA JAKSAMAAN

LAHJAT
OPISKELIJOILLE

Koulutyö on rankkaa, eikö niin? Hyvä äänentoisto auttaa keskittymään opiskeluun, treenaamaan kovemmin ja nostattamaan juhlatunnelmaa.

ELOKUVAILTOIHIN JA ILLALLISKUTSUILLE.

LAHJAT
KOTIJUHLIEN JÄRJESTÄJILLE

Hyvät kaiuttimet saavat isännän, emännän ja vieraat virittäytymään juhlatunnelmaan. Monipuolisten ja laadukkaiden laitteiden äänentoisto kuuluu siellä, missä sitä tarvitaan. Olisiko niistä iloa äidille ja isälle? Varmasti.