Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

TYLER SKLUZACEK

MEIDÄN INTOHIMOMME
LUOVAT HÄNEN PARATIISINSA.

Tyler on yliopisto-opiskelija, joka haluaa hyödyntää IT-alan tutkintoaan muuhunkin kuin rahantekoon. Hän haluaa auttaa isänsä kaltaisia ihmisiä, jotka kärsivät yöahdistuksesta palveltuaan Irakissa. Tyler osallistui äskettäin hackathon-kilpailuun, jossa tarkoitus oli luoda mobiiliratkaisu traumaperäisen stressihäiriön hoitoon. Uuden sovelluksen kehittäminen ja koodaaminen 36 tunnissa olisi haaste jo yksinään. Hackathonissa se oli vielä tavallistakin vaikeampaa. Kilpailuissa kymmenet joukkueet työskentelevät ja juttelevat samassa tilassa – joka tässä tapauksessa oli valtava liikuntasali Washingtonin kaupungissa.

”Hackathoneihin osallistuu kymmeniä joukkueita, ja kaikki puhuvat yhteen ääneen. Häiriöitä siis riittää”, Tyler kertoo. ”Silti jokaisen täytyy keskittyä omaan koodiinsa.” 

SYÖ. NUKU. KOODAA. TOISTA.

”Jokainen IT-asiantuntija tarvitsee vastamelukuulokkeet.”

Synteettisestä proteiininahasta valmistetut pehmusteet ovat todella miellyttävän tuntuiset. Niissä on myös silikonihelmet, jotka vaimentavat melua passiivisesti.

MUKAVUUS SYNTYY
YKSITYISKOHDISTA

Ylellisyys ei tarkoita pelkästään hyvältä näyttämistä. Se tarkoittaa myös hyvältä tuntumista. Siksi me harkitsemme kaikkia yksityiskohtia tarkkaan. Yksikään seikka ei ole niin vähäpätöinen, etteikö sillä voisi olla suuri merkitys Tylerin kaltaisille ihmisille, joiden täytyy pystyä keskittymään. Herpaantumatta. Tuntikausien ajan.

Korvakuppien sisä- ja ulkopuolella on mikrofonit, jotka mittaavat ympäristön melua jatkuvasti ja reagoivat siihen. Sitten kuulokkeisiin lähetetään vastakkainen signaali, joka kumoaa melun. Lopputulos on hiljaisuus, johon voi kääriytyä kuin lämpimään vilttiin.

Pehmeä sanka on suunniteltu istumaan mukavasti pitkiäkin aikoja. Sangan pinta on ylellisen pehmeää Alcantara®-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi luksusjahtien ja urheiluautojen viimeistelyssä.

Teemme pitkää päivää asiakkaidemme eteen

”Kysyin kollegalta, miten myöhään hän ajatteli viipyä töissä. ’Aivan niin pitkään kuin sinäkin’, hän vastasi.”

– Mari Muthuswamy, Bosen insinööri

PITKÄ YÖ

”Selvisimme hackathonista. Voitimme koko kilpailun – ja isäni nukkuu nyt paremmin.”

 

”Haluan tehdä tutkimusta. Haluan tehdä asioista parempia.”