TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

SHAESTA WAIZ

MEIDÄN OMISTAUTUMISEMME
TEKEE HÄNESTÄ VAPAAN.

Shaesta Waizin perhe muutti Yhdysvaltoihin tytön ollessa vielä pieni. Shaesta kasvoi perinteisessä afganistanilais-amerikkalaisessa kodissa, ja hän uskoi menevänsä naimisiin nuorena ja hankkivansa ison perheen. Ilmailu kuitenkin muutti kaiken.

”Siitä tuli minulle intohimo”, hän kertoo. ”Lentäessäni ymmärrän, miksi ihmisillä on päämääriä.”

Intohimojen toteuttaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Kun Shaesta kehittyi lentäjänä ja alkoi lentää yhä pidempiä lentoja, hänen kuulokkeensa kävivät aina vain epämukavammiksi. Sitten ystävä lainasi hänelle omia Bose-kuulokkeitaan.

TEKEE VAIKUTUKSEN AINA UUDELLEEN

”Tiesin, että halusin maailmanympärilennolleni A20-kuulokkeet.”

PIENILLÄ YKSITYISKOHDILLA ON

SUURI MERKITYS.

Edelliset ilmailukuulokkeemme nousivat suureen suosioon. Tiesimme kuitenkin, että niissä oli vielä parantamisen varaa. A20-kuulokkeista halusimmekin tehdä entistä paremmat. Yksi suurimmista haasteista liittyi joidenkin mielestä mitättömään yksityiskohtaan.

Aviation Headset X -kuulokkeiden rakenteen vuoksi niiden pehmusteet koskivat toisiinsa, kun kuulokkeet eivät olleet käytössä. Ajan myötä pehmusteet alkoivat menettää muotoaan. A20-kuulokkeissa muutimme rakennetta.

Uudenlainen jousitus ja keskivääntöjousi estävät pehmusteita koskettamasta toisiaan, kun kuulokkeita ei käytetä. Käytössä ne ovat tukevat ja mukavat.

Tärkeintä on lento, eivät kuulokkeet.

”Täydellisiä kuulokkeita ei edes huomaa.”

– Matt Greenway, Bosen insinööri

ME TYÖSKENTELEMME HÄNEN VUOKSEEN.

HÄN TAAS MUIDEN VUOKSI.

Tuemme Dreams Soar -järjestöä ja Shaestan suunnitelmaa lentää yksin maailman ympäri. Suunnitelman toteutuessa hänestä tulee ensimmäinen yksin maailman ympäri lentänyt naispuolinen lentäjä. Hänen matkansa ei kuitenkaan ole ainutlaatuinen vain siksi. Hän myös tekee matkan varrella jotain erityistä. Lentämällä Shaesta on päässyt toteuttamaan villeimpiä unelmiaan. Hän haluaa auttaa myös muita nuoria naisia toteuttamaan omiaan.

”Osana maailmanympärilentoani haluan tuoda esiin tieteen, tekniikan, mekaniikan ja matematiikan parissa työskenteleviä naisia ja näyttää nuorille tytöille, että naisten on mahdollista menestyä myös näillä aloilla ja että ne tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia”, Shaesta kertoo.

”En osaa kuvitella suurempaa vapautta kuin koneen ohjaaminen itse valitsemaani kohteeseen.”