TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

ERICK GARCIA

MEIDÄN INNOVAATIOMME
AUTTAVAT HÄNTÄ VIIHTYMÄÄN.

Erick ja hänen vaimonsa ottavat elämästä kaiken irti. He matkustelevat ja järjestävät juhlia kotonaan. He eivät halua hukata hetkeäkään. Kun he päättivät perustaa perheen, he tiesivät elämänsä muuttuvan. He eivät kuitenkaan halunneet muuttaa elämänasennettaan. Niinpä he päättivät tehdä kodistaan paikan, jossa kuka tahansa viihtyisi.

VISIO

”Halusin järjestelmän, jolla voisin toistaa samaa tai eri musiikkia kaikkialla talossa”, Erick kertoo. 

Erick on yrityksensä laatujohtaja, joten hän tunnistaa aidon laadun. ”Kokeilin kaikkia mahdollisia tuotemerkkejä”, hän kertoo. ”Kokeilin aivan kaikkea. Aina päädyin palauttamaan järjestelmän, koska sen laatu ei vastannut odotuksiani. Halusin kuunnella samaa musiikkia tahdilleen samaan aikaan ilman latenssia. Halusin täydellisen äänentoiston. Vain Bose-tuotteilla se oli mahdollista.”

ÄLYKÄS KOTI. ÄLYKKÄÄT KAIUTTIMET.

Erick halusi järjestelmän, jolla hän voisi toistaa musiikkia kaikissa huoneissa. Hän halusi järjestelmän toimivan myös kodin automaatio-ohjelmistonsa kanssa.

”Minulla on tällä hetkellä useita sovelluksia, jotka voin liittää järjestelmiin”, Erick kertoo. ”Kotini tietää täsmälleen, kuinka kaukana olen. Olen jo valinnut kuunneltavan musiikin valmiiksi, joten järjestelmä käynnistyy ja valaistus muuttuu heti, kun tulen lähelle. Täydellistä.”

Sinua ja kuuntelumieltymyksiäsi varten.

Kaiuttimemme on toki suunniteltu laboratoriossa, mutta tiedämme, etteivät ne jää sinne. Sinä käytät niitä missä haluat. Meistä on tietysti mukava hifistellä tutkimus- ja kehitystiloissamme, mutta teemme niin vain, jotta sinä voisit nauttia musiikista olohuoneessasi. Tai keittiössäsi. Tai missä tahansa muussa huoneessa.

KOTONA KUIN VIIHTEELLÄ

”Nyt kaikki ystävämme kyläilevät luonamme.”