MIKSI TAUSTAÄÄNIÄ PEITTÄVÄT KUULOKKEET AUTTAVAT NUKKUMAAN PAREMMIN

Hyvät yöunet edistävät terveyttä. Taustaääniä peittävät unikuulokkeet ovat sijoitus omaan hyvinvointiin.

Liikenteen melu, haukkuvat koirat, kuorsaava kumppani ja äänekkäät naapurit saattavat tehdä yöstä rauhattoman. Taustaääniä poistavilla kuulokkeilla voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta hereillä ollessasi, erityisesti jos laitat rauhoittavan soittolistan soimaan. Mutta entä silloin, kun nukut? Korvatulpat ovat halpa ja helppo ratkaisu, mutta ne putoavat helposti korvista, jolloin niistä ei ole hyötyä, tai ne saattavat estää sinua kuulemasta herätyskelloasi. Mitä jos olisi olemassa tuote, joka tarjoaisi toimivan ratkaisun parempiin yöuniin? Bose noise-masking sleepbuds™ -kuulokkeet tarjoavat ratkaisun uniongelmiin.

1. Suunniteltu nukkumista varten

Perinteiset taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat joko around-ear- tai in-ear-kuulokkeita. Ne on yleensä suunniteltu käytettäväksi istuma- tai makuuasennossa pää suunnattuna eteenpäin. Sen takia niiden käyttäminen kyljellään tai mahallaan maaten tuntuu ikävältä tai jopa kivuliaalta. Tällaiset kuulokkeet eivät ole ihanteelliset kahdeksan tunnin yöuniin. Korvatulpat puolestaan on tarkoitettu yleiskäyttöön. Bose noise-masking sleepbuds™ -unikuulokkeet on suunniteltu erityisesti parempia yöunia varten. Valtaosa ihmisistä nukkuu korva tyynyyn painettuna, joten halusimme kehittää tuotteen, joka tuntuu mukavalta myös heistä. Noise masking sleepbuds -unikuulokkeissa on korvan yläkaareen mukautuva pehmeästä silikonista valmistettu siivekeosa, joka pitää kuulokkeet paikallaan ilman, että niitä tarvitsee pitää syvällä korvakäytävässä. Teimme niistä myös paljon pienemmät kuin muista markkinoilla olevista langattomista kuulokkeista, joita ei ole suunniteltu nukkumiseen.

2. Auttaa nukahtamaan

Bose noise-masking sleepbuds™ -unikuulokkeet poistavat häiritseviä ääniä, vaikka niissä ei ole Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeista tuttua perinteistä aktiivista taustaäänien poistotekniikkaa. Sen sijaan unikuulokkeet poistavat taustaääniä passiivisen taustaäänien poistotekniikan ja taustaäänien peittotekniikan yhdistelmällä. Sovitteet poistavat taustaääniä passiivisesti (eli muuten kuin elektronisesti) korvatulppien tapaan tukkimalla korvat. Taustaäänien peittotekniikka hoitaa loput. Tekniikka peittää sovitteiden läpi pääsevät äänet toistamalla ääniä suoraan sisäkorvaasi, jolloin häiritsevä ääni ei pääse kulkemaan aivoihisi asti. Jos aivot eivät käsittele ääntä, on kuin sitä ei olisi edes kuulunut. Lisäksi Bose Sleepbuds -unikuulokkeisiin esiasennetut rauhoittavat äänet, kuten nuotion leiskunta ja ilmastoinnin humina, on suunniteltu rentouttamaan ja helpottamaan nukahtamista.

3. Auttaa pysymään unessa

Jopa helposti nukahtavat ihmiset saattavat nukkua huonosti äänten aiheuttamien mikroheräämisten vuoksi. Bose noise-masking sleepbuds™ -unikuulokkeet toistavat ääntä oletusasetuksena koko yön, ja niiden akku kestää jopa 16 tuntia yhdellä latauksella. Sen ansiosta kuulokkeet auttavat estämään mikroheräämisiä, joten nukut paremmin läpi yön.

4. Herättää sinut tarvittaessa

Joskus on kuitenkin toivottavaa havahtua ääniin kesken unien. Voit asettaa Bose Sleep -sovelluksessa haluamasi äänenvoimakkuuden tason, jotta unikuulokkeet eivät poista ääniä, jotka sinun on kuultava, kuten palohälytystä tai vauvasi itkua. Mitä jos vain sinun on herättävä, kun toiset vielä jatkavat uniaan? Voit asettaa herätyksen Bose Sleep -sovelluksessa, jolloin herätysääni soi vain Bose noise-masking sleepbuds™ -unikuulokkeista, ja olet ainoa, joka sen kuulee.

BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™

Nukahda.

Pysy unessa.

Erityisesti suunniteltu nukkumista varten. Näillä kuulokkeilla ei voi kuunnella musiikkia, eikä niissä ole akustista melunvaimennusta. Erittäin pienikokoisiin langattomiin unikuulokkeisiin on sen sijaan ladattu valmiiksi rauhoittavia ääniä, jotka peittävät haitallisen melun.

fi