TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

Miksi äänitoiminnolla varustetut Bluetooth®-aurinkolasit ovat juuri sitä, mitä elämästäsi on puuttunut

Bose Frames -lasit ovat paljon enemmän kuin tavalliset aurinkolasit.

Kuvittele, että kuljet kaupungilla, juokset metsäpolulla tai kävelet puistossa. Näinä hetkinä haluat usein kuunnella musiikkia, mutta seurata samalla ympäristöäsi. Ehkä eksynyt turisti tarvitsee apuasi tai törmäät ystävään, jonka kanssa jäät hetkeksi juttelemaan. Jos pidät kuulokkeita korvissasi, viestit muille, että haluat heidän jättävän sinut rauhaan.

Tässä apuun tulevat Bose Frames -aurinkolasit – yksi innovatiivisimmista koskaan kehittämistämme puettavista laitteista. Niiden ansiosta sinulla on aina mukana omat henkilökohtaiset kaiuttimet, joita muut eivät huomaa.

Bose Frames -aurinkolasien ensimmäinen sukupolvi pääsi Time-lehden Best Inventions 2019 -listalle. Nyt toinen sukupolvi on täällä, ja saatavilla on entistä enemmän malleja eri tyyleihin ja käyttötarkoituksiin, kuten urheiluun. Mutta ensin: tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää uusista lempiaurinkolaseistasi.

Miten ne toimivat?

Bose Frames -lasit luovat Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi ja toistavat musiikkia ainutlaatuisella Bose OpenAudio™ -teknologialla, jonka ansiosta et tarvitse lainkaan kuulokkeita. Kummassakin sangassa on pienenpieni, ohut akustinen rakenne, jossa on portit sankojen ulko- ja alapuolella ja joka rajoittaa äänen leviämistä muiden kuin sinun korviisi. Aurinkolasien terässaranoiden läpi kulkee litteä kaapeli, joka siirtää ääntä ja virtaa kaiuttimiin. Sangoissa on myös mikrofonijärjestelmä, jonka ansiosta lasien kautta voi puhua hands-free-puheluita. Tämä tekee Frames-laseista paljon enemmän kuin musiikkia soittavat aurinkolasit.

Ovatko ne oikeasti huomaamattomat?

Useimmat käyttäjät sanovat, että Bose Frames -lasit tuntuvat siltä kuin olisi peitetehtävissä. Niillä voi kuunnella musiikkia tai podcasteja ilman, että kukaan huomaa. Kaiuttimet on suunnattu niin, että niiden ääni kuulostaa uskomattoman todenmukaiselta, eivätkä muut ihmiset ympärilläsi kuule juuri mitään – vaikka he istuisivat tai seisoisivat hyvinkin lähellä. Voit siis kuunnella lempikappaleitasi huoletta. Kaikki mallit painavat alle 57 grammaa, joten ne ovat kevyt vaihtoehto over-ear- tai in-ear-kuulokkeille ja niitä on mukava käyttää koko päivän.

Kuuntele ilman kuulokkeita

Taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat mainio keksintö, kun haluat sulkea pois ympäristön melun esimerkiksi lentokoneessa, työmatkajunassa tai avokonttorissa.

Joskus on kuitenkin hyvä pysyä tietoisena ympäristöstä, ja silloin täydellinen ratkaisu ovat Bose Frames -aurinkolasit ja niiden vallankumouksellinen OpenAudio™ -teknologia. Jos vaikka näet kadulla tuttuja, voit jutella heidän kanssaan helposti ilman kuulokkeiden poistamista korvilta. Aurinkolasien oikeanpuoleisessa sangassa on painike, jota napauttamalla voit keskeyttää toiston tai siirtyä eteen- ja taaksepäin raidassa. Samalla painikkeella voit myös vastata puheluun ja päättää sen. Toisen sukupolven Bose Frames -laseissa on lisäksi intuitiivinen kosketusohjaus ja liikeanturi.

Valikoima

UUSIN TYYLI

Bose Frames Soprano on kissansilmämalli, jossa on suuret linssit. Ne näyttävät ja tuntuvat huippulaadukkailta, ja niiden äänentoisto on alkuperäisiä Bose Frames -aurinkolaseja täyteläisempi ja syvempi ja akunkesto on pidempi (5,5 tuntia).

ALKUPERÄINEN KLASSIKKO

Klassisen ajattomaksi suunnitellut aurinkolasit, joista kaikki alkoi. Bose Frames Rondo -laseissa on tunnusomaiset pyöreät linssit, ja niiden akunkesto on jopa 3,5 tuntia.

LINSSIT

Kaikkiin Bose Frames -aurinkolaseihin on saatavana vaihtolinssejä. Voit siis valita sopivat linssit asun tai treeniolosuhteiden mukaan. Saatavilla on myös polarisoituja malleja.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

fi