Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Miksi sisäänrakennetuilla kaiuttimilla varustetut Bluetooth®-aurinkolasit ovat oleellinen lisä elämääsi

Bose Frames -aurinkolasit auttavat sinua saamaan enemmän irti päivästäsi, etkä jää mistään paitsi

Aurinkolasit, joissa on sisäänrakennetut kaiuttimet, ovat juuri sitä, mitä elämästäsi on puuttunut

Kuvittele, että kuuntelet musiikkia ja vaeltelet kaupungilla, retkeilet tai kävelet puistossa. Niinä hetkinä haluaa olla läsnä tilanteessa: keskittyä tunnelmaan, auttaa eksynyttä turistia ja keskustella ystävän kanssa, johon sattui törmäämään matkalla. Jos pidät kuulokkeita korvissasi, viestit muille, että haluat heidän jättävän sinut rauhaan.

Tähän ongelmaan vastaavat Bose Frames -Bluetooth-aurinkolasit. Voit kuunnella sisältöä omista henkilökohtaista kaiuttimistasi ilman, että kukaan huomaa (ellet sitten kerro heille!). Siksi käytimme vuoden Bose Frames -aurinkolasien kehittämiseen – ne ovat yksi pienimmistä puettavista laitteista, jotka olemme koskaan suunnitelleet. Miksi? Tiedämme, että ihmiset kaipaavat henkilökohtaista, ilman kuulokkeita toimivaa äänentoistoa, joka pitää heidät yhteydessä ympäristöönsä.

Nainen Bose Frames Alto -aurinkolasit kädessä

Miten ne toimivat?

Frames-aurinkolasit yhdistetään älypuhelimeen Bluetooth-yhteydellä, ja ne sisältävät erikoistekniikkaa, joka suuntaa äänen suoraan korviin. Sankojen sisällä on pienet 16 mm:n kaiuttimet, kun taas ulko- ja alareunojen aukot minimoivat muualle kuin korviin välitettävän äänen. Aurinkolasien kullattujen terässaranoiden läpi kulkee litteä kaapeli, joka siirtää ääntä, dataa ja virtaa näihin kaiuttimiin. Oikean ohimon kohdalla on myös mikrofoni, jonka avulla äänesi kuuluu selkeästi puheluissa.

Huomaamaton rakenne

Frames-aurinkolasien käyttäjät sanovat tuntevansa olonsa melkein kuin salapoliiseiksi: he voivat kuunnella musiikkia tai podcasteja ilman, että kukaan arvaa mitään. Voit uppoutua niiden tuottamaan täyteläiseen äänen, eivätkä lähellä olevat ihmiset kuule juuri mitään. Esimerkiksi muut uimarannalla loikoilijat eivät voi millään huomata, että kuuntelet ysärihittejä.

Mukana maailman menossa

Taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat loistava vaihtoehto, kun haluat eristäytyä ympäristöstä lentokoneessa, täpötäydessä junassa tai avokonttorissa.

Frames-aurinkolasit päässä tiedät, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja jos näet tuttuja, voit käyttää oikean ohimon kohdalla olevia painikkeita toiston pysäyttämiseen sekä eteen- tai taaksepäin siirtymiseen. Samaa painiketta voit myös käyttää puheluihin vastaamiseen ja niiden lopettamiseen aurinkolaseillasi. Bose Frames -aurinkolasit parantavat ympäristöäsi ja auttavat sinua saamaan enemmän irti päivästäsi ilman, että jäisit mistään paitsi.

Mies Bose Frames Alto -lasit päässä

Kevyttä ja helppoa

Frames-aurinkolasit painavat vain 45 grammaa, joten ne ovat mukava vaihtoehto korvat kokonaan peittäville kuulokkeille. Voit suoratoistaa musiikkia yhdellä latauksella jopa 3,5 tuntia. Illanviettoon ei enää tarvitse ottaa mukaan kassillista erilaisia laitteita – nappaa vain puhelin ja aurinkolasit.

Klassinen tyyli

Monet kikkailuun keskittyvät älylasit saavat käyttäjänsä näyttämään kyborgilta. Frames-aurinkolasien muotoilu on klassinen ja ajaton. Frames on saatavilla pyöristettynä Rondo-mallina ja kulmikkaampana Alto-versiona. Niitä voi myös räätälöidä polarisoiduilla tai eri värisillä linsseillä. Bose Frames on jo nyt Yhdysvalloissa viiden johtavan aurinkolasibrändin joukossa – kilpailemassa Ray-Banin® ja Oakleyn kanssa – ja maailmanlaajuisestikin 10 parhaan joukossa.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

ERIKOISTARJOUS Bose Frames Rondo

Bose Frames Rondo

269,95 €

Aurinkolasit musiikin kuunteluun ilman kuulokkeita, mukana sisäinen mikrofoni puheluita varten.

 • Musta
 • Bluetooth
 • Akku
 • Äänikomennot
ERIKOISTARJOUS Bose Frames Alto

Bose Frames Alto

269,95 €

Tyylikkäät aurinkolasit musiikin kuunteluun ilman kuulokkeita, mukana sisäinen mikrofoni puheluita varten.

 • Bluetooth
 • Akku
 • Äänikomennot
Bose Lenses Rondo style

Bose Lenses Rondo style

From 26,95 €

 • Mirrored rose gold (polarizado)
 • Sininen liukuväri (polarisoimaton)
Bose Frames Alto -linssit M/L

Bose Frames Alto -linssit M/L

From 26,95 €

 • Peilaava hopea (polarisoitu) – Frames-aurinkolaseille, koko M/L
 • Sininen liukuväri (polarisoimaton) – Frames-aurinkolaseille, koko M/L