TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

PARHAAT EIVÄT LUOVUTA

Rory McIlroy

Ei johtoja. Ei rajoituksia. Ei kompromisseja. Bosen
langattomat kuulokkeet auttavat Rorya keskittymään olennaiseen.

MENESTYS SYNTYY YKSITYISKOHDISTA

Bosen brändilähettiläs Rory McIlroy on aina kiinnittänyt tarkkaa huomiota yksityiskohtiin. Hän pyrkii jatkuvasti parantamaan taitojaan hiomalla pelin jokaista osa-aluetta, kunnes ne ovat täydellisiä. Roryn intohimoinen suhtautuminen pieniin asioihin valmistaa häntä suuriin hetkiin ja tekee hänestä yhden maailman parhaista golfaajista.

Me Bosella pystymme hyvin samastumaan tähän pikkutarkkaan lähestymistapaan ja täydellisyyden tavoitteluun jokaista yksityiskohtaa hiomalla. Noudatamme samaa periaatetta omassa tuotesuunnittelussamme. Siksi myös Rory valitsee Bosen – ja langattomat kuulokkeemme – avuksi silloin, kun on aika keskittyä täysillä omaan tekemiseen.

  Rory McIlroy – Hiljaisuus auttaa keskittymään olennaiseen.

  QuietComfort 35 -kuulokkeet: unohda muu maailma ja keskity siihen, mikä on tärkeää.

  matkalla

  Matkalla

  Kun viettää tien päällä yhtä paljon aikaa kuin Rory McIlroy, on kyettävä keskittymään myös erilaisissa kulkuvälineissä.  Rory matkustaa vuosittain 118 lentokentän kautta ja viettää yhteensä 350 tuntia lentokoneessa. Langattomilla QuietComfort 35 -kuulokkeilla hän voi kuunnella tasapainoista ääntä ilman taustamelua jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. Näin hän pystyy pitkilläkin lennoilla keskittymään rauhassa olennaiseen. 

  golfkentällä

  Golfkentällä

  Rory luottaa Bosen kuulokkeisiin myös golfkentällä, jossa hän vuoden aikana kävelee yhteensä huimat 1 500 kilometriä. Urakkaa helpottavat langattomat SoundSport-kuulokkeet, jotka ovat hien- ja säänkestävät, pysyvät hyvin päässä eivätkä paina pitkässäkään käytössä. Langattomuudesta on etua myös pelatessa – Rory lyö vuodessa 16 336 lyöntiä, joista yhdessäkään kuulokejohto ei ole tiellä.