TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

KULISSIEN TAKANA

Tutustu seuraavan sukupolven Sleepbuds™ II -unikuulokkeiden kehitystyöhön ja tarinoihin odotetun uutuuden taustalla. Suunnittelijat, insinöörit, tuotepäälliköt, luovat suunnittelijat ja muut Bosen työntekijät kertovat väsymättömästä työstä, jonka seurauksena lopullinen tuote löytää tiensä asiakkaidemme arkeen. Kulissien takana näyttää, mitä äänen maailmassamme todella tapahtuu.

BOSE SLEEPBUDS™ II

Unikuulokkeiden entistä ehompi paluu

Facebookin, Twitterin, Instagramin ja Redditin logot

”Tulkaa takaisin, Bose Sleepbuds -kuulokkeet! Toivottavasti markkinoille tulee pian uusi malli.”

ALKUPERÄISTEN SLEEPBUDS-KUULOKKEIDEN KÄYTTÄJÄ

Kiitos palautteesta

Ensimmäisen sukupolven Sleepbuds™️-kuulokkeiden tarina oli matka tuntemattomaan, eivätkä ensimmäiset askeleet kohti parempaa unta sujuneet täysin ongelmitta. Loimme jotain, mitä ei oltu ennen tehty, ja mikä tärkeintä, autoimme nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiviä ihmisiä. Luodessamme jotain aivan uutta kohtasimme kuitenkin myös haasteita, minkä käyttäjämme tietävät varmasti parhaiten. Alkuvaikeuksien jälkeen onkin erityisen hienoa olla tässä tilanteessa. Syyskuun uudelleenjulkaisun jälkeen tuotteeseen tehdyt parannukset ovat todella olleet arvosteluita tehneiden mieleen, sillä heidän mukaansa Sleepbuds™ II -unikuulokkeet sopivat täydellisesti nukkumiseen.

Seuraavan sukupolven Bose Sleepbuds™️ II -kuulokkeet eivät ole vain alkuperäisen mallin päivitys, vaan ne toteuttavat kokonaan uutta visiota paremmasta unesta. Kehitystyön pohjana ovat toimineet niiden uskollisten käyttäjien mielipiteet ja ajatukset, jotka nauttivat ensimmäistä kertaa hyvistä yöunista ja ovat odottaneet unikuulokkeidemme paluuta. Käyttäjämme kertoivat kokemuksistaan, ongelmistaan ja huolistaan – ja tämä palaute auttoi meitä tekemään Bose Sleepbuds™️ -kuulokkeista entistä paremmat. Uuden sukupolven Bose Sleepbuds™️ II -kuulokkeiden julkaisun kunniaksi tarjoamme harvinaisen kurkistuksen kehitystyöhön, jonka kautta nämä entistä ehommat kuulokkeet syntyivät.

Pieni mutta pippurinen akku

Instagram-logo

y.bunashi

”Tämä on paras elämänlaatua parantava tuote, jonka olen ostanut, mutta Bose, nämä ovat jo toiset kuulokkeeni. 58 prosentin ongelma vaivaa kaikkia. Korjatkaa se mahdollisimman pian.”

Bose-logo

Nykypäivänä kaikki haluavat käyttää uusinta tekniikkaa, myös me... mutta akun osalta päätimme toimia toisin ja valitsimme tekniikan, joka on luotettava, testattu ja turvallinen.” 

Brett Cochran, johtava laiteinsinööri

Pitkäkestoinen, kevyt ja pikkuruinen – ja tarjoaa riittävästi virtaa koko yöksi. Paljon vaatimuksia herneen kokoiselle akulle. Toisen sukupolven Sleepbuds™-kuulokkeiden suunnittelutyö lähti luotettavasta uudesta akusta, jollaisia käytetään myös kuulokojeissa ja joka ratkaisee edellisen mallin latausongelmat. Halusimme kuitenkin mennä pidemmälle.

Muotoilusta vastaavat insinöörimme tekivät erittäin selväksi, että tuotteen toimivuuden, muodon ja mukavuuden välillä vallitsee hyvin herkkä tasapaino. Kun he etsivät täydellistä pientä akkua, he pitivät koko ajan mielessään mukavuuden ja muotoilun. Tavoitteena oli saada mahdollisimman paljon virtaa istuvuudesta tinkimättä. Tämä oli tarkkaa työtä, sillä vain millimetrin muutos akun koossa saattoi vaikuttaa mukavuuden ja suorituskyvyn tasapainoon.

Suunnittelijamme ja insinöörimme suhtautuvat yksityiskohtiin suorastaan pakkomielteisesti. Monet heidän tekemistään hienovaraisista muutoksista eivät näy asiakkaille ulospäin, kuten osien pienentäminen niin, että ne sopivat akun ympärille mutta istuvat myös mukavasti korvaan. Samalla oli säilytettävä haluttu muoto ja vallitsevat pyöreät muodot. jotta asiakkaat saavat nauttia koko yön kestävän akun lisäksi miellyttävästä kokonaisuudesta.

Parempi liitettävyys ja mielenrauhan tuova napsahdus

Twitter-logo

Joe

”… yhdistäminen vaatii yleensä pari yritystä. Sama juttu laturin kanssa, unikuulokkeiden yhdistäminen ja lataaminen vaatii hieman hiomista.

Bose-logo

”Halusimme käyttäjien pääsevän äänimaisemien pariin nopeasti ja luotettavasti, mikä johti uudenlaisiin suunnitteluratkaisuihin koko tuotekokemuksen osalta.”

Wayne Tams, järjestelmäinsinööri

Ryhtyessään ratkomaan aiempia yhteysongelmia tiimillä oli kaksi tavoitetta: parantaa kuulokkeiden ja sovelluksen välisen yhteyden nopeutta ja luotettavuutta sekä helpottaa kuulokkeiden asettamista ja liittämistä koteloon. Näin uuden sukupolven Bose Sleepbuds™ II -kuulokkeiden käyttäjät voisivat olla varmoja, että yhteys säilyy unen aikana ja että kuulokkeet latautuvat kotelossa.

Päivitetty Bluetooth® LE -radio, uudistettu Bose Sleep -sovellus ja kolmannen koskettimen lisäys kuulokkeiden ja kotelon välille tekevät yhteyden muodostamisesta aiempaa luotettavan ja sulavamman kokemuksen. Kolmas kosketin ”herättää” Bose Sleepbuds™ II -kuulokkeet ja nopeuttaa näin yhteyden muodostamista, minkä lisäksi se auttaa hallitsemaan akun lataamista ja takaamaan parhaan suorituskyvyn. Akun lataamista on paranneltu myös koteloon asettamisen osalta: uuden sukupolven Sleepbuds™️ II -kuulokkeet napsahtavat miellyttävästi paikalleen. Huomasimme, että kuulokkeiden asettuminen koteloon magneettien vetämänä tuo ylimääräistä mielenrauhaa käyttäjille. Kun tähän lisätään vielä lämpimät LED-merkkivalot ja entisestään hiottu mutkaton kokonaiskokemus, käyttäjämme voivat olla varmoja, että Sleepbuds™-kuulokkeet ovat aina valmiina.

Ei enää öistä vinkunaa

Facebook-logo

lisap

”Tyynyn ja napin muovin hankautumisesta syntyy vinkuva ääni. Liimasin nappiin herneen kokoisen palan kangasta. Toimii.”

Bose-logo

”Testasimme 17 eri maalia – maalien lisäksi harkitsimme materiaalien valamista tai tarrapäällystä... maalin lisäksi kokeilimme varmaan tusinan verran muita materiaaleja.

Natalie Zucker, laiteinsinööri

Kun testaamme ja hienosäädämme tuotteitamme, pyrimme aina miettimään, miten ne toimivat arjessasi – ja miten voimme parantaa niitä entisestään. Joitakin asioita on kuitenkin vaikea huomioida etukäteen – kuten joitakin käyttäjiä häirinnyttä tyynyn vinkunaa. Kukapa olisi arvannut, että joillakin käyttäjillä Sleepbuds™️ -kuulokkeet hankaisivat äänekkäästi tyynyä vasten?

Uskolliset ensimmäisen sukupolven Sleepbuds™️-käyttäjämme osoittivat, että jokaisessa meistä on ripaus insinööriä. Tyynyn vinkunasta kärsivät asiakkaamme jakoivat kohtalotovereidensa kanssa omia keinojaan ratkaista ongelma. Luovuus teki meihin vaikutuksen – ratkaisuja haettiin niin teipistä, liimasta kuin hiekkapaperistakin. Meille kävi selväksi, että jos halusimme varmistaa seuraavan sukupolven Bose Sleepbuds™️ II -kuulokkeiden mukavuuden, meidän oli huomioitava myös vinkuna. Tiimimme kokeili useita erilaisia materiaaleja ja pintoja, ennen kuin mattapinnoite viimein ratkaisi vinkunaongelman kaikkien osalta.

Enemmän vaimennusta. Enemmän ääniä. Enemmän unta.

Reddit-logo

gr_silver

"En pysty nukkumaan ilman niitä. Olen kokeillut niitä kuukauden ajan... Uskomatonta, mutta Bose, lisätkää uusia ääniä!"

Bose-logo

”Olemme laajentaneet aiempaa sisältökokoelmaamme ja lisänneet uusia äänikokemuksia, jotka on suunniteltu erityisesti Sleepbuds-kuulokkeita varten. Näin ihmisillä on enemmän valinnanvaraa rentoutumista ja nukkumista varten.”

Jeff Miller, sisältöohjelmavastaava

Muiden Bose Sleepbuds™️ II -kuulokkeiden parannusten tapaan taustaääniä peittävien äänten valikoiman kasvattaminen ja Bose Sleep -sovelluksen uudistaminen sai alkunsa asiakkaiden kokemuksista.

Samalla kun teolliset muotoilijat keskittyivät tuotteen muotoiluun ja laiteinsinöörit toimintaan, akustiikan ja digitaalisen signaalinkäsittelyn insinöörimme (Shaun Ente, Richard Herr ja Katie Moenkhaus) optimoivat taustaääniä peittävät äänet uutta tehokasta kaiutinelementtiä varten. Uudistetun korvanapin parempi passiivinen taustaäänien estäminen ja viisi uutta taustaääniä peittävää ääntä vaimentavat entistä tehokkaammin häiritsevät äänet, kuten kuorsaamisen, ja auttavat näin nukkumaan paremmin.

Sovelluksen ja sisällön henkilökohtaisuuden vuoksi kehitystiimimme uskoi avoimeen vuoropuheluun asiakkaiden kanssa. Tämä näkyy myös lopputuloksessa. Uudistetun Bose Sleep -sovelluksen erilaiset sisältöluokat vastaavat niiden asiakkaiden tarpeisiin, jotka käyttivät alkuperäisiä Sleepbuds™-kuulokkeita rentoutumisen ja rauhoittumiseen. Luontomaisemien ja rentoutuksen luokissa on ääniä, jotka helpottavat rauhoittumaan ja nukahtamaan nopeasti. Uudet taustaääniä peittävät äänet puolestaan tarjoavat enemmän valinnanvaraa ja auttavat peittämään laajemman määrän yönaikaisia ääniä. Aiomme lisätä uusia ääniä ja sisältöluokkia ja kehittää valikoimaa Sleepbud™️-käyttäjiemme palautteen perusteella myös tulevaisuudessa.

Rakkaudesta nukkumiseen, rakkaudesta muotoiluun

Yhteistyö teollisten muotoilijoiden ja insinöörien välillä näkyy Bose Sleepbuds™ -kuulokkeiden kaikilla osa-alueilla: väreissä, kotelossa, pyöreissä muodoissa, pehmeissä materiaaleissa ja kokonaiskokemuksessa. Lopputulos on herkkä tasapaino suorituskyvyn, toiminnallisuuden ja muotoilun välillä. Kuulokkeet tarjoavat kaikki käyttäjien toivomat ominaisuudet ja edut mutta pysyvät samalla uskollisina visiolle lämpimästä ja kutsuvasta kokemuksesta alusta loppuun.

Käytännöllinen ja tyylikäs

Jokaisella yksityiskohdalla on paikkansa ja tarkoituksensa. Otetaan esimerkiksi kotelon uusi väri: sen valinnassa on huomioitu käyttöympäristön vähäinen valaistus, mutta myös sävyn lämpöä huokuva vaikutelma. Yhdessä uusien lämpimien LED-valojen kanssa se sopii saumattomasti nukkumaympäristön pehmeisiin sävyihin. Molemmat auttavat luomaan ihanteelliset olosuhteet nukahtaa ja pysyä unessa.

Bose-logo

”Pehmeät ja neutraalit sävyt muodostavat hienostuneen väriyhdistelmän, joka toimii hyvin vähäisessä valaistuksessa ja viestii tavoitteistamme mutta myös tukee esteettisesti lämmintä ja kutsuvaa käyttökokemusta.”

Nate Schaal ja Ethan Norton, teolliset muotoilijat

Hienovaraiset mutta vaikuttavat linjat

Pyöreät muodot toistuvat tarkoituksellisesti läpi muotoilun niin kotelossa, telakointipaikoissa kuin uudelleenmuotoilluissa soikeissa korvanapeissa. Terävien kulmien ja reunojen puuttuminen luo pehmeän kokonaisuuden. Teolliset muotoilijamme ovat nähneet paljon vaivaa, että pyöreiden muotojen miellyttävä lämpö välittyy muotoilun jokaisesta yksityiskohdasta.

Bose-logo

”Esitimme tiimillemme kunnianhimoisen haasteen: pyysimme heitä suunnittelemaan Sleepbuds™-kuulokkeet uudelleen eri akkuteknologian ympärille, tekemään lukuisia parannuksia ja saamaan tuotteen markkinoille mahdollisimman nopeasti... Voin ylpeänä todeta, että pandemian aiheuttamista lisähaasteista huolimatta tiimimme ratkaisi jokaisen haasteen ja toi uudet Sleepbuds™-kuulokkeet suunnitellusti asiakkaidemme saataville.”

Jack Yu, tuotesarjapäällikkö

Yksityiskohdat kohdillaan

Loppujen lopuksi asiakkaidemme palautteen vaikutus näkyy parhaimmin pienimmissä ja nerokkaimmissa yksityiskohdissa, jotka saavat alkunsa suljettujen ovien takana. Testaamme tuotteitamme väsymättä, ja vikojen havaitsemisen lisäksi jokainen testi on tilaisuus parantaa tuotetta entisestään. Kuuntelimme käyttäjiämme ja huomioimme heidän palautteensa jokaisessa tarkoin harkitussa muutoksessa. Halusimme tuoda asiakkaillemme uuden sukupolven Sleepbuds™-kuulokkeet, jotka sekä ratkaisevat vanhat ongelmat että vievät teknologiaa eteenpäin. Kiitämme asiakkaitamme, jotka lähtivät mukaan matkallemme kohti parempaa unta. Toivomme myös, että seuraavan sukupolven Bose Sleepbuds™ II -kuulokkeet osoittavat, että heidän ääntään on kuultu. Kaikille käyttäjätesteihin ja -tutkimuksiin osallistuneille unettomille toivomme levollista mieltä, rauhallisia öitä ja parhaita mahdollisia yöunia.

fi